Πιέζει για να μείνει ο Σίλντενφελντ

09:18 3/6/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ έχει συμφωνήσει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα 2-3 χρόνια και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο εκπρόσωπος του Κροάτη κεντρικού αμυντικού ασκεί πιέσεις στη Ντιναμό Μόσχας προκειμένου να αφήσει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή.
Ο Σίλντενφελντ ανήκει στη ρωσική ομάδα και θέλει να φύγει αλλά παράλληλα θέλει να εισπράξει αποζημίωση μιας και έχει λαμβάνειν 800.000 ευρώ από τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Η Ντιναμό Μόσχας δεν δείχνει διατεθειμένη να δώσει αποζημίωση και οι επαφές των δυο πλευρών συνεχίζονται με τον 29χρονο Κροάτη

να θέλει να λήξει το θέμα πριν το Μουντιάλ.
Πάντως ο Παναθηναϊκός, ανεξάρτητα με το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα με τον Σίλντενφελντ, θα κινηθεί για κεντρικό αμυντικό και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή του Μπρούνο Γκονζάλες Καμπρέρα της Τενερίφης.
Τέλος, δημοσιεύματα ήθελαν τους "πράσινους" να προσπαθούν να φέρουν για δοκιμή τον 20χρονο Γκανέζο φορ Ούκρα αλλά ο παίκτης δεν πήρε άδεια από την ομάδα του και από τη στιγμή που οι απαιτήσεις της ομάδας φτάνουν τις 450.000 ευρώ, η υπόθεση πολύ δύσκολα θα προχωρήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα