«Πίεσε για την αποβολή ο Μουρίνιο»

17:26 14/4/2014 - Πηγή: AEK365

Η Σουόνσι έμεινε με 10 παίκτες από το 16΄, όταν και αποβλήθηκε ο Ισπανός αμυντικός με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Μονκ στάθηκε στην αντίδραση όλης της ομάδας της Τσέλσι στην φάση.
Ο διαιτητής αρχικά είχε δώσει μόνο φάουλ υπέρ της Τσέλσι πάνω στον Σούρλε και στην συνέχεια με την συμβουλή του τέταρτου έβγαλε και κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Σουόνσι, η οποία ήταν και η δεύτερη.
Μέχρι να γίνει αυτό οι παίκτες της Τσέλσι είχαν περικυκλώσει τον διαιτητή σύμφωνα με τον Μονκ και ο Μουρίνιο με όσους ήταν στον πάγκο είχαν πλησιάσει τον τέταρτο.
«Αν πας με το γράμμα του

νόμου είναι αποβολή, αλλά αν πας με το γράμμα του νόμου κάθε εβδομάδα, θα έχεις έξι ή επτά αποβολές σε κάθε παιχνίδι. Το απογοητευτικό είναι ότι έμοιαζε σαν να είπε αμέσως «όχι», σαν να έδινε το σήμα ότι δεν δικαιολογείται άλλη κίτρινη. Μετά ο πάγκος τους, ο προπονητής τους περικύκλωσαν τον τέταρτο και οι παίκτες τον διαιτητή. Μετά βγήκε η κόκκινη.
Ξέρω τον Φιλ και είναι ένας τίμιος άνθρωπος. Δεν νομίζω ότι απάντησε στην πίεση. Αν λέει ότι ο ίδιος έδωσε στον εαυτό του χρόνο, αυτό έκανε. Αλλά οι περιστάσεις είναι περίεργες.
Δεν είναι ωραίο όταν ζητάνε από τον διαιτητή να βγάλει μια κόκκινη κάρτα αλλά τι να κάνεις; Συμβαίνει και εμπιστεύεσαι τον διαιτητή να είναι αρκετά δυνατός να το χειριστεί», δήλωσε ο Μονκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα