Πιάνει τα 100 ο Ρούνεϊ

19:01 14/10/2014 - Πηγή: AEK365

Ο έμπειρος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα γίνει ο νεότερος Άγγλος διεθνής που καταφέρνει να πιάσει την 100άρα και να μπει στη λίστα όπου βρίσκονται θρύλοι όπως οι Μπόμπι Μουρ, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Σερ Μπόμπι Τσάρλτον.
Τον επόμενο μήνα, στο ματς κόντρα στη Σλοβενία, ο Ρούνεϊ θα μπει στο "Γουέμπλεϊ", με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο, τα δυο του παιδιά στο πλευρό του και θα τιμηθεί για το σπουδαίο επίτευγμά του.
"Στην αρχή δεν πιστεύεις ότι θα καταφέρεις κάτι τέτοιο. Τα

τελευταία χρόνια, όμως, όταν έβλεπα ότι οι συμμετοχές μου με την εθνική ομάδα έφταναν τις 70, 80, 90 άρχισα να το σκέφτομαι. Θα είναι υπέροχο... Νομίζω ότι θα είμαι και ο νεότερος που μπαίνει στη λίστα των 100άρηδων της εθνικής ομάδας. Θα είναι ιδιαίτερη στιγμή για εμένα και θα μπω στο γήπεδο με τα δυο μου παιδιά" είπε ο Ρούνεϊ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει δώσει το "παρών" σε τρία Παγκόσμια Κύπελλα και δύο Euro, ενώ έχει και 43 γκολ με τα "τρία λιοντάρια", απέχοντας πλέον έξι γκολ από την κορυφή των σκόρερ όλων των εποχών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, με τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον να καταλαμβάνει την πρώτη θέση, έχοντας σταματήσει στα 49 τέρματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα