Πέτκοβιτς: Θα βάλω τους καλύτερους

12:47 22/11/2012 - Πηγή: AEK365

Την νίκη που θα της εξασφαλίσει την πρωτιά στο 10ο όμιλο του Europa League αναζητά η Λάτσιο υποδεχόμενη την Τότεναμ και για αυτό θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα όπως διαβεβαίωσε και ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Λάτσιο τόνισε: "Δεν μου αρέσει να κάνω υπολογισμούς. Θέλουμε να κερδίσουμε για να τερματίσουμε στην πρώτη θέση, όπως θέλω να κερδίσουμε και στο τελευταίο ματς, άσχετα αν δεν θα μας χρειάζονται οι βαθμοί. Για το λόγο αυτό θα χρησιμοποιήσω

τους καλύτερους παίκτες μου. Δεν πρόκειται να κάνω αλλαγές. Εξάλλου αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, που θα παίξει με δύναμη για να εξασφαλίσει την πρόκριση της".
Για τον Μίροσλαβ Κλόζε, ο Πέτκοβιτς δήλωσε: "Ο Μίροσλαβ δεν προπονήθηκε τις τελευταίες μέρες με την ομάδα, άρα δεν θα αγωνιστεί. Θέλω να παίζουν πάντα αυτοί που είναι απόλυτα έτοιμοι. Πρέπει να είναι σε θέση να δώσουν το 100% όπως τους ζητάω πάντα. Ειδικά με την Τότεναμ θα είναι δύσκολος αγώνας. Οι Άγγλοι έχουν σπουδαία ομάδα, μην σας ξεγελά η αγωνιστική τους κάμψη".

Keywords
Τυχαία Θέματα