Πέτκοβιτς: Έχουμε ακόμα ελπίδες για πρόκριση

10:46 5/4/2013 - Πηγή: AEK365

Στο "Σουκρού Σαράτσογλου", η Λάτσιο ηττήθηκε από την Φενέρμπαχτσε με 2-0 και πλέον έχει δύσκολο έργο στην ρεβάνς προκειμένου να προκριθεί στα ημιτελικά του Europa League με τον Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς ωστόσο να υπογραμμίζει πως η ομάδα της Ρώμης ελπίζει ακόμα σε πρόκριση και ακόμα δεν έχει αποκλειστεί.

Σε δηλώσεις του στο SkySport, ο προπονητής της Λάτσιο τόνισε: "Δεν θεωρώ πως έχουμε αποκλειστεί. Έχουμε κάποιες ελπίδες ακόμα, ιδιαίτερα αν κάνουμε μια

εμφάνιση όπως η αποψινή. Αυτό που απαιτείται είναι να παίξουμε στην ρεβάνς με μυαλό, χωρίς πανικό, προσπαθώντας να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Θα έχουμε ελλείψεις, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή".
Ο Πέτκοβιτς δεν παρέλειψε να εκφράσει τα παράπονα του για την διαιτησία του Σκωτσέζου Κόλουμ με τον Βόσνιο τεχνικό να δηλώνει: "Δεν αξίζαμε τέτοιας συμπεριφοράς από τον διαιτητή. Οι αποφάσεις του έκριναν σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα. Η απόδοση μας δεν ήταν για δυο γκολ διαφορά. Αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς".

Keywords
Τυχαία Θέματα