Πέθανε, αναστήθηκε, ήπιε νερό και πέθανε ξανά

22:32 6/6/2012 - Πηγή: AEK365

Σοκ έπαθε η οικογένεια ενός νεκρού αγοριού στη Βραζιλία, όταν αυτό μία ώρα πριν την ταφή του, σηκώθηκε, κάθισε στο φέρετρο του, ζήτησε νερό από τον μπαμπά του και ξαναέπεσε νεκρό. Ο Κέλβιν Σάντος σταμάτησε να αναπνέει κατά τη διάρκεια της θεραπείας για πνευμονία σε νοσοκομείο στο Μπελέμ, στη βόρεια Βραζιλία. Το σώμα του δύο ετών παιδιού παραδόθηκε στην οικογένειά του σε μια πλαστική σακούλα και η οικογένεια του, το πήρε στο σπίτι όπου θρήνησε όλη τη νύχτα, γύρω από το ανοιχτό του φέρετρο.

Όμως, σύμφωνα με τους πενθούντες που ήταν παρόντες, στις 3 το μεσημέρι την επόμενη μέρα - μία ώρα πριν από την κηδεία του - ξαφνικά το αγόρι σηκώθηκε και είπε: «Μπαμπά, μπορώ να έχω λίγο νερό;". Ο πατέρας του αγοριού, Αντόνιο Σάντος, δήλωσε: "Όλοι άρχισαν να ουρλιάζουν, δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στα μάτια μας Τότε σκεφτήκαμε ότι είχε γίνει θαύμα και το αγόρι μας είχε έρθει πίσω στη ζωή. Αλλά ο Κέλβιν ξαναέπεσε και δεν μπoρούσαμε να τον ξυπνήσουμε. Ήταν νεκρός."

Ο πατέρας έτρεξε το γιό του πίσω στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί ξαναεξέτασαν το αγόρι και επιβεβαίωσαν ότι δεν είχε σημάδια ζωής. Με διαβεβαίωσαν ότι ήταν πραγματικά νεκρός αλλά δεν μου έδωσαν καμιά απάντηση για αυτό που είχε συμβεί", είπε ο πατέρας.

Η οικογένεια του αγοριού αποφάσισε να καθυστερήσει την κηδεία για μια ώρα με την ελπίδα ότι θα ξυπνήσει και πάλι, αλλά τελικά προχώρησε στην ταφή στις 5 το απόγευμα στο τοπικό νεκροταφείο. Η οικογένεια του αγοριού είναι πεπεισμένη ότι ο γιός τους έπεσε θύμα ιατρικής αμέλειας και προχώρησε σε μήνυση στο νοσοκομείο. Το τοπικό υπουργείο επιβεβαίωσε ότι το αγόρι είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και κηρύχθηκε νεκρό αφού υπέστη καρδιακή και αναπνευστική ανεπάρκεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα