Περογαμβράκης: Άλλος ΟΦΗ με την πρώτη νίκη

14:54 3/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ΟΦΗ μετά από έξι αγωνιστικές δεν έχει ακόμα νίκη και αυτό δημιουργεί πίεση στους παίκτες κάτι που αναγνωρίζει ο Αλέξης Περογαμβράκης που υποστήριξε πως μόλις έρθει η πρώτη νίκη τότε ο ΟΦΗ θα εμφανίσει καλύτερο πρόσωπο.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio, ο επιθετικός του ΟΦΗ τόνισε: "Το γνωρίζουμε ότι υπάρχει πίεση, όμως, είναι η δουλειά μας. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις και θέλει να κερδίζουμε. Πιστεύω ότι όταν έρθει η πρώτη νίκη, τότε θα δούμε έναν άλλο ΟΦΗ γιατί πρέπει να γνωρίζετε ότι η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο".
Στην συνέχεια ο Περογαμβράκης δήλωσε: "Φυσικά και θα αντάλλαζα τα δυο γκολ μου με μια νίκη. Δεν το συζητάμε. Οπωσδήποτε, μια νίκη αλλάζει την ψυχολογία της ομάδας και όλα τα παιδιά το θέλουμε αυτό. Πιστεύω ότι την Κυριακή θα πάρουμε την νίκη, για να αλλάξει η ψυχολογία μας και να πάμε καλύτερα. Αν η ομάδα πάει στην Κομοτηνή και δείξει αυτό που έδειξε στον ΠΑΟΚ, τότε θα κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι".
Για τον κόσμο του ΟΦΗ ο 25χρονος επιθετικός δήλωσε: "Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί φέτος είναι συγκλονιστικός. Όλοι γνωρίζουμε ότι χωρίς την δική του βοήθεια, η ομάδα δεν θα ήταν τώρα στην Σούπερ Λίγκα".

Keywords
Τυχαία Θέματα