«Περισσότερη συγκέντρωση»

01:12 26/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ο σκόρερ του Ατρόμητου στην ήττα από τον Ολυμπιακό, Ναπολεόνι υποστήριξε πως η ομάδα του πρέπει να είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι έτσι ώστε να παίρνει θετικά αποτελέσματα. «Στο πρώτο ημίχρονο κρατήσαμε καλά το χώρο, είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Στο δεύτερο μπήκαμε δυνατά, βάλαμε το γκολ, αλλά δεν το κρατήσαμε. Φάγαμε γκολ από δυο στημένες φάσεις και δεν σκοράραμε στις φάσεις που

κάναμε. Θα κρατήσουμε μόνο την καλή εμφάνιση και θα κοιτάξουμε στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε το καλό αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο Ιταλός φορ.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός φορ ανέφερε: «Δουλεύουμε πολύ σκληρά, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Σίγουρα πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε αποτελέσματα, αυτό είναι το σημαντικό. Την Πέμπτη έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να πάμε εκεί να τα δώσουμε όλα».

Ενώ για το γκολ που πέτυχε, τόνισε: «Πίστευα ότι θα σκοράρω, χαίρομαι που έβαλα το γκολ αλλά είναι η μισή χαρά. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, ελπίζω την επόμενη φορά που θα σκοράρω να πάρουμε τη νίκη».

Τέλος, για το τι πρέπει να αλλάξει ο Ατρόμητος για να πάρει αποτελέσματα, είπε: «Και με τον Εργοτέλη και με την Άλκμααρ δείξαμε σε καλή κατάσταση. Νομίζω ότι μας λείπει λίγο η συγκέντρωση και κάναμε κάποια λάθη που μας κόστισαν. Εκεί πρέπει να δουλέψουμε και να διορθώσουμε αυτή την αδυναμία που έχουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα