Περιοδικό κάνει... χιούμορ με τον Σουμάχερ (ΦΩΤΟ)

11:25 5/2/2014 - Πηγή: AEK365

Το γερμανικό περιοδικό "Titanic" χαρακτηρίζεται ως σατιρικό αλλά στο τελευταίο του τεύχος η σάτιρα ξεπέρασε τα όρια καθώς ο διευθυντής του περιοδικού επέλεξε να κάνει χιούμορ με την κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ.
Συγκεκριμένα, στο εξώφυλλο φιλοξενείται το κεφάλι του Νίκι Λάουντα με τίτλο "Αποκλειστικό- Η πρώτη φωτογραφία μετά το ατύχημα- Τόσο άσχημα επηρέασε τον Σούμι".
Υπενθυμίζεται πως το 1976 ο Νίκι Λάουντα μετά το ατύχημα στο Νίρμπουργκρινγκ ήταν γεμάτος πληγές στο πάνω μέρος του κεφαλιού και με κομμένο το ένα αυτί.
Ο συντάκτης του κειμένου στο "Titanic"

θέλησε να απευθυνθεί στους γονείς, παραθέτοντας τρόπους για να εξηγήσουν στα παιδιά τους για το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις γαλλικές Άλπεις.
Ο Νίκι Λάουντα ξεκαθάρισε πως θα κινηθεί νομικά κατά του περιοδικού και χαρακτήρισε το εξώφυλλο "αναιδές και απόλυτα ασεβές. Αναρωτιέμαι ποιος θα τύπωνε ένα τέτοιο σκουπίδι".
Ο παλαίμαχος άσος της F1 θα ζητήσει την απόσυρση του συγκεκριμένου τεύχους και δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί αυτό μιας και από το 1979 που εκδόθηκε το σατιρικό περιοδικό, 35 διαφορετικά τεύχη έχουν αποσυρθεί.
Όσο για τον Σουμάχερ παραμένει σε διαδικασία αφύπνισης από την καταστολή, μια θετική εξέλιξη της σοβαρής περιπέτειας της υγείας του. Ωστόσο σχεδόν όλοι οι γιατροί βεβαιώνουν πως αυτή η διαδικασία και στη συνέχεια η έναρξη αποθεραπείας μπορεί να πάρει αρκετούς μήνες.

Δείτε στην φωτογραφία που ακολουθεί το περιβόητο εξώφυλλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα