Περιμένουν την ΟΥΕΦΑ στον ΠΑΟ

18:56 8/6/2013 - Πηγή: AEK365

Αναμονή αναφορικά με την απόφαση της ΟΥΕΦΑ, αλλά και στο θέμα των μεταγραφικών εξελίξεων.

Από τη μία οι «πράσινοι» περιμένουν για να δουν ποιο θα είναι τελικά το πόρισμα της ΟΥΕΦΑ, η οποία πήρε τους φακέλους του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει όλος ο σχεδιασμός της ομάδας.

Σε περίπτωση λοιπόν που δεν πάρει άδεια ο ΠΑΣ, τότε ο Παναθηναϊκός θα είναι η ομάδα που θα πάρει την θέση του και θα αγωνιστεί στην Ευρώπη. Κάτι τέτοιο σημαίνει αυτόματα ότι αλλάζει όλος ο μέχρι στιγμής σχεδιασμός του «τριφυλλιού», καθώς σε περίπτωση που θα πρέπει να παίξει στην Ευρώπη, η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει τουλάχιστον στις 20 Ιουνίου, ώστε να είναι έτοιμη στα πρώτα παιχνίδια. Σύντομα πάντως θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σε αυτή την υπόθεση.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν τα μεταγραφικά θέματα, που απασχολούν τον Παναθηναϊκό. Αρχικά υπάρχει η περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ, η υπόθεση του οποίου αναμένεται να κλείσει οριστικά τις επόμενες ημέρες. Σε περίπτωση που τελικά ολοκληρωθεί το deal, τότε θα γίνει και ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του «τριφυλλιού», καθώς οι ετήσιες απολαβές του θα φτάνουν τις 400.000 ευρώ συν κάποια μπόνους.

Ένα άλλο θέμα που απασχολεί τον Παναθηναϊκό είναι αυτό του Βαγγέλη Μόρα. Ωστόσο, οι όποιες εξελίξεις στο θέμα του Έλληνα κεντρικού αμυντικού αναμένονται από την Κυριακή, όταν και θα υπάρχουν περισσότερα δεδομένα. Μία ακόμη υπόθεση που απασχολεί τους «πράσινους» είναι αυτή του Νίκου Κοροβέση του ΠΑΣ, η οποία, όμως, είναι αρκετά δύσκολη, καθώς ο παίκτης ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα των Ιωαννίνων.

Ωστόσο, το πλάνο που υπάρχει στον Παναθηναϊκό, θέλει τον σύλλογο να έχει έτοιμες εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που δεν καταφέρει να «κλείσει» τους πρώτους στόχους του.

Keywords
Τυχαία Θέματα