Περιμένουν στην ΑΕΚ να μπει το επόμενο 3ημερο σε νομοσχέδιο η τροπολογία που την αφορά για την φορολογική ενημερότητα

19:06 31/7/2012 - Πηγή: AEK365

Για ακόμη μία φορά, για πολλές ώρες ο Ανδρέας Δημητρέλος ήταν σήμερα στο Υπουργείο Οικονομικών. Ωστόσο, σήμερα ήταν μια εξαιρετικά κρίσιμη ημέρα διότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ μαζί με τα στελέχη του Υπουργείου ετοίμασαν το κείμενο της ρύθμισης για την τροπολογία αναφορικά με την φορολογική ενημερότητα, έτσι ώστε να χορηγείται ακόμη και αν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις.

Πλέον, μένει η συγκεκριμένη τροπολογία για εταιρίες (εντάσσονται και οι ομάδες της Σούπερ Λίγκα που χρειάζονται φορολογική ενημερότητα)

να ενταχθεί στα δύο νομοσχέδια που αναμένεται να ψηφιστούν στην Βουλή το επόμενο τριήμερο (Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή). Εκεί, η ΑΕΚ ελπίζει να περάσει η τροπολογία και να μπει στο δρόμο η απόκτηση φορολογικής ενημερότητας, με την ΠΑΕ να είναι απόλυτα έτοιμη καθώς έχει πάρει ήδη αριθμό πρωτοκόλλου για το ΦΕΚ που δημοσιεύεται την Δευτέρα.

Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν περάσει και υπάρξει… κόλλημα, τότε υπάρχει και plan b για την φορολογική ενημερότητα. Έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές με τους Γιάννη Ιωαννίδη και Σοφοκλή Πιλάβιου, ώστε να παρέμβουν και η απόφαση της ΕΕΑ για την συμμετοχή των ομάδων στην Σούπερ Λίγκα να ανασταλεί.

Σε μια τέτοια περίπτωση συμμετέχουν κανονικά οι ομάδες στο πρωτάθλημα και περιμένουν αργότερα το Υπουργείο Οικονομικών να κάνει όλα όσα έχουν συμφωνηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα