«Περιμένουμε να δοθεί λύση»

21:36 2/3/2012 - Πηγή: AEK365

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μπορεί στο παιχνίδι με τον Άρη να έχουν ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, όμως περιμένουν να βρεθεί και κάποια λύση στα διοικητικά θέματα, όπως είπε ο Θωμάς Τσίτας. Ο νεαρός άσος της Ένωσης μίλησε στην κάμερα της Nova και τόνισε πως πλέον μετά το ματς με τον ΟΦΗ στρέφουν το βλέμμα στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τους Θεσσαλονικείς.

«Ο

Άρης μετά την αλλαγή προπονητή έχει αλλάξει ψυχολογία και αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα. Από εκεί που δεν μπορούσε να πάρει νίκη τώρα έχει αρχίσει να είναι ανταγωνιστικός σε κάθε αγώνα όλο και περισσότερο», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Σίγουρα όταν δεν μπορούμε στα εντός έδρας παιχνίδια να κερδίσουμε επηρεαζόμαστε ψυχολογικά, ειδικά σε αυτό με τον ΟΦΗ που μπορούσαμε να έχουμε πάρει το «τρίποντο». Πλέον, το αφήνουμε πίσω και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, αυτό με τον Άρη και εκεί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».

Αναφορικά με την εξαγωνιστική κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ είπε: Περιμένουμε να δοθεί κάποια λύση, όμως σίγουρα από εκεί και πέρα όλο αυτό βρίσκεται στα χέρια άλλων».

Keywords
Τυχαία Θέματα