«Περιμένω την ΑΕΚ…»

20:43 5/6/2012 - Πηγή: AEK365

Αρκετά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η πρόσληψη του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον Ατρόμητο, ίσως λειτουργούσε καταλυτικά για να φύγει ο Νίκος Καράμπελας από την ΑΕΚ δεδομένης της κατάστασης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Κάτι που διαψεύδει κατηγορηματικά η πλευρά του 28χρονου αριστερού μπακ που είχε επικοινωνία με άνθρωπο της ΑΕΚ και του εξέφρασε την αγωνία του για το αύριο της ομάδας, αλλά παράλληλα τόνισε ότι περιμένει να δει τι θα γίνει καθότι έχει και συμβόλαιο (μέχρι το 2013).

Ο Καράμπελας

(βρίσκεται σε περίοδο διακοπών και αυτές τις μέρες είναι στην Αθήνα) ρώτησε αν υπάρχουν νεότερα από τις εξελίξεις στην ΑΕΚ (και απο τον τομέα των οφειλών) και άκουσε από το στέλεχος της Ένωσης, ότι όλες οι ελπίδες για κάτι καλό μεταφέρονται στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής τόνισε ότι περιμένει να δει μέχρι το τέλος του μήνα με την ΑΕΚ και από εκεί και πέρα αν δεν πάνε καλά τα πράγματα, τότε θα… ψαχτεί για το μέλλον του.

Διέψευσε μάλιστα κατηγορηματικά ότι έχει έρθει σε επαφή με τον Ατρόμητο, άλλη ελληνική ομάδα ή και ξένο σύλλογο. Ο Καράμπελας έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο και αν η ΑΕΚ καταφέρει να βρει βιώσιμο πλάνο και δεν βαρέσει… διάλυση, θα συνεχίσει κανονικά στα «κιτρινόμαυρα» για τέταρτη σεζόν. Αν όχι τότε θα κοιτάξει το μέλλον του…

Keywords
Τυχαία Θέματα