«Περιμένω άλλη Κάχα»

22:16 26/12/2012 - Πηγή: AEK365

Προετοιμασμένος για ένα διαφορετικό ματς απ' ότι αυτό του πρώτου γύρου της Ευρωλίγκας στη Βιτόρια είναι ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενόψει του αυριανού με την Κάχα Λαμποράλ.«Όπως έχω τονίσει επανειλημμένως, η Ευρωλίγκα ξεκινά από την αρχή στο Top-16. Είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, καθώς δεν «κουβαλάς» τίποτα από τον πρώτο γύρο. Η Κάχα Λαμποράλ είναι μία ομάδα που έχει αλλάξει ψυχολογία σε σχέση με όταν παίξαμε ενάμιση μήνα πριν και αυτό μπορείς να το

δεις από τα αποτελέσματά της στην ισπανική λίγκα, αλλά και από το γεγονός ότι κατάφερε κόντρα στα προγνωστικά να προκριθεί», τόνισε αρχικά ο κ. Μπαρτζώκας.

Στη συνέχεια μίλησε πιο συγκεκριμένα για την άνοδο της αυριανής αντιπάλου των πρωταθλητών Ευρώπης. «Τα στατιστικά των παικτών είναι πολύ ανεβασμένα τον τελευταίο μήνα και η εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους είναι σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Παράλληλα, έχει προσθέσει στον ρόστερ έναν ποιοτικό παίκτη τον Ομάρ Κουκ. Αυτή τη στιγμή έχει τις ίδιες πιθανότητες πρόκρισης στα πλέι-οφ, όπως όλες οι ομάδες και δεν μας ξεγελάει το γεγονός ότι τερμάτισε τέταρτη στον όμιλο της πρώτης φάσης», ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα