Περιμένει τηλέφωνο ο Δημητρέλος

12:06 4/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στη συνάντηση των 5 και αν τελικά όλοι τους θα αποφασίσουν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν για τη σωτηρία της ΑΕΚ, το μεγάλο πρόβλημα που έχει να κάνει με την εισροή τουλάχιστον 4 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ, παραμένει ως έχει. Όπως έχουν δεσμευτεί οι περισσότεροι εκ των μετόχων του 2004, είναι διατεθειμένοι να συνεισφέρουν, όμως περιμένουν και τον Νίκο Νοτιά ο οποίος παραμένει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και μέχρι σήμερα δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως. Σε επικοινωνία που είχαν την περασμένη Παρασκευή,

Νοτιάς και Δημητρέλος, ο πρώτος ανέφερε στον πρόεδρο της ΑΕΚ πως θα συζητήσουν σήμερα, ενώ η τελευταία ενημέρωση του Δημητρέλου έκανε λόγο για τηλεφωνική επαφή στις 18.00.

Εφόσον τελικά γίνει αυτό το τηλέφωνο, ο Νοτιάς αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, έχοντας πλέον εξετάσει όλα τα οικονομικά δεδομένα, για το αν και πόσα χρήματα είναι διατεθειμένος να βάλει. Πάντως, ο πρόεδρος της ΑΕΚ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο αυτή η τηλεφωνική επαφή να γίνει αύριο, αν και θα ήθελε πολύ να γίνει εντός της ημέρας ώστε στην αυριανή συνέντευξη Τύπου να γνωρίζει τις προθέσεις, τουλάχιστον του μεγαλομετόχου.

Keywords
Τυχαία Θέματα