«Περήφανη που θα αγωνίζομαι στη χώρα μου»

16:39 13/6/2014 - Πηγή: AEK365

Μέλος της Εθνικής ομάδας που θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Νέων- Νεανίδων το οποίο θα διεξαχθεί στα Χανιά είναι και η Νικολέτα Παπαδοπούλου. Η αθλήτρια του Α.Ν.Ο Αργυρούπολης μίλησε για την απόφαση της να ασχοληθεί με την Τεχνική Κολύμβηση:

«Ξεκίνησα με κλασσική κολύμβηση και ασχολήθηκα με αυτό το χώρο για κάποια χρόνια. Έμαθα ότι υπάρχει και Τεχνική όμως και θέλησα να ασχοληθώ και να δοκιμάσω. Συνδυάζει ταχύτητα και το υγρό στοιχείο και είδα ότι με συναρπάζει περισσότερο γι' αυτό και παρέμεινα

σε αυτό το χώρο».

Τιμή για τη νεαρή κολυμβήτρια Τεχνικής θα αποτελέσει η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Χανίων: « Η διοργάνωση γίνεται στην Ελλάδα και είμαι περήφανη που θα βρίσκομαι και θα αγωνίζομαι στη χώρα μου. Θέλω για έναν λόγο παραπάνω λοιπόν να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να αποκομίσω ότι καλύτερο. Επιπλέον οι καλές θέσεις στα αγωνίσματα στα οποία θα έχω συμμετοχή θα είναι μια ανταμοιβή για τους κόπους όλης της χρονιάς.

Η Νικολέτα Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προπόνηση: «Υπήρξαν κάποια προβλήματα, τα οποία είναι φυσιολογικά και υπάρχουν κυρίως για οικονομικούς λόγους. Προσπαθήσαμε μαζί με τους προπονητές μου να βρίσκουμε λύσεις σε αντίξοες μερικές φορές συνθήκες, όπως η απόσταση, οι βραδινές ώρες προπόνησης και ο συνδυασμός σχολείου και πολύωρων προπονήσεων. Από κει και πέρα έγινε καλή προετοιμασία γιατί υπήρξε θέληση».

Η 17χρονη κολυμβήτρια δε παρέλειψε να ευχαριστήσει τους προπονητές και την οικογένεια της: « Οι προπονητές μου τόσο στον Α.Ν.Ο.Α αλλά και οι ομοσπονδιακοί έχουν σταθεί δίπλα μου, όσο και η οικογένεια μου. Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη βοήθεια και την τόνωση που μου έχουν δώσει ώστε να συνεχίσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα