Πέρασε στον τελικό ο Μπανιώτης

12:42 13/8/2013 - Πηγή: AEK365

Μια θέση στον τελικό στο άλμα εις ύψος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Μόσχας εξασφάλισε ο Κωνσταντίνος Μπανιώτης.
Ο Έλληνας αθλητής πέρασε με την πρώτη τα 2,17μ., τα 2,22μ. και τα 2,26μ., αλλά είχε αποτυχημένο άλμα στα 2,29μ. και δεν συνέχισε τις προσπάθειές του (είχε κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι), αλλά η επίδοσή του ήταν αρκετή για να προκριθεί στη δωδεκάδα του τελικού.
Αντίθετα, ο Αντώνης Μάστορας αποκλείστηκε καθώς αρχικά πέρασε με άγχος και στην τρίτη προσπάθεια τα 2,17μ. και με την πρώτη τα 2,22μ. και τα 2,26μ., ωστόσο είχε

τρεις αποτυχημένες απόπειρες στα 2,29μ. Πληρώνοντας τις αποτυχημένες προσπάθειες που είχε έμεινε 13ος στην κατάταξη βλέποντας αθλητές που είχαν το ίδιο άλμα αλλά λιγότερα χαμένα άλματα να παίρνουν το εισιτήριο.

Εκτός έμειναν οι δύο πρώτοι του προηγούμενου Παγκοσμίου πρωταθλήματος Τζέσι Ουίλιαμς και Αλεξέι Ντμίτρικ που έμειναν στο 2,22μ. και στα 2,17μ.

Την πρόκριση πήραν οι Ούχοφ (Ρωσία), Μπονταρένκο (Ουκρανία), Ζανγκ (Κίνα), Ντρούιν (Καναδάς), Σούστοφ (Ρωσία), Γκράμπαρζ (Μ. Βρετανία), Τόμας (Μπαχρέιν) και Μπαρσίμ (Κατάρ) ξεπερνώντας τα 2,29μ., ενώ ως επιλαχόντες πέραν του Μπανιώτη πέρασαν οι Ινγκραχάμ (Μπαχρέιν), Κίναρντ (ΗΠΑ) και Γκοσιεμάνγκ (Μποτσουάνα).

Keywords
Τυχαία Θέματα