Πέρασε από το Ηράκλειο ο ΟΣΦΠ

19:06 4/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 23η αγωνιστική

ΟΦΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Γεντί Κουλέ

Με δυσλειτουργικό κέντρο και όλες τις επιθετικές του προσπάθειες να σταματούν στον... Σίσιτς ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς με τον Ολυμπιακό και ηττήθηκε

με 2-0. Η ομάδα του Βαλβέρδε παρουσίασε τις γνωστές επιθετικές της αρετές και τα μόνιμα αμυντικά της προβλήματα και με γκολ αργά στο πρώτο και νωρίς στο δεύτερο μέρος πήρε το ματς.

Οι Κρητικοί μπήκαν καλά στο ματς και μόλις στο 6ο λεπτό βρέθηκαν κοντά στο γκολ αλλά από καλή θέση ο Σίσιτς, όπως το συνηθίζει, πλάσαρε άουτ. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός ανέβηκε με τον ΟΦΗ να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα. Οι παίκτες του Βαλβέρδε συνδυάζονταν άνετα και στο 13' έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Αμπντούν βρέθηκε απέναντι από τον Βεζυρίδη αλλά δεν μπόρεσε να τον πλασάρει. Η πίεση συνεχίστηκε με τον Ολυμπιακό να δημιουργεί φάσεις κυρίως με τον Μιραλάς που δημιουργούσε μεγάλα προβλήματα στο δεξί άκρο της άμυνας του ΟΦΗ. Λίγο πριν συμπληρωθούν τα 45' ο Τοροσίδης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Βεζυρίδης έδιωξε. Στη συνέχεια της φάσης όμως ο γκολκίπερ του ΟΦΗ αιφνιδιάστηκε από το μακρινό σουτ του Χολέμπάς και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 0-1.

Μόλις στο 54' στο δεύτερο μέρος ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους «ερυθρόλευκους» με τον Αμπντούν να κόβει για τον Καζίμ που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε με τον ΟΦΗ όμως να αγγίζει ένα γκολ στο 65' όταν ο Γιόρντι Λόπεθ εξαπέλυσε έναν κεραυνό από 35 μέτρα με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι, στο σώμα του Μέγερι και αν καταλήγει κόρνερ. Στο 80' ο ΟΣΦΠ είχε ευκαιρία και για τρίτο γκολ αλλά ο Βεζυρίδης έδιωξε το σουτ του Μιραλάς. Λίγο πριν συμπληρωθούν τα 90' οι κρητικοί ζήτησαν πέναλτι όταν μετά από σουτ του Ζορμπά η μπάλα φάνηκε να βρίσκει στο χέρι του Μέλμπεργκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ούτε και σε αυτό το ματς οι συνήθεις ύποπτοι του Ολυμπιακού κατάφεραν να καταπολεμήσουν την γραφικότητα τους καθώς πριν από το ματς ο Σάββας Θεοδωρίδης είχε λεκτικό επεισόδιο με ανθρώπους του ΟΦΗ ενώ στο ημίχρονο ο Τάσος Μητρόπουλος επιτέθηκε στον διαιτητή για λόγους που μόνο αυτός γνωρίζει.

ΟΦΗ (Ν.Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Πίτσος, Γεωργίου, Σόουζα, Μπούρμπος (71'Γαλανόπουλος), Βερόν, Γιόρντι Λόπεθ, Χόρχε Λόπεθ, Παπουλής (70'Μπόντορ), Σίσιτς, Καμπάνταης (71'Ζορμπάς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ε.Βαλδβέρδε): Μέγερι, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Ορμπάιθ, Μακούν, Ιμπαγάσα (76'Μοδέστο), Αμπντούν (88'Φουστέρ), Καζίμ, Μιραλάς (85'Μαρκάνο).

Keywords
Τυχαία Θέματα