Πέρασαν τα κορίτσια από Θεσσαλονίκη

19:18 24/1/2014 - Πηγή: AEK365

Συνέχισε με νίκη η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Η Ένωση επικράτησε με 3-0 σετ του μαχητικού Ηρακλή για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1, συνέχισε την ιδανική της πορεία και πρόσθεσε ακόμα τρεις βαθμούς στη συλλογή της.

Το ματς

Δεν αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες η ΑΕΚ στο ξεκίνημα του αγώνα απέναντι στον Ηρακλή.

Τα κορίτσια, στο ρελαντί παρουσίασαν ένα καλό πρόσωπο, με αποτέλεσμα να πάρουν την διαφορά που έπρεπε και να φτάσουν στην κατάκτηση του πρώτου σετ.
Στη συνέχεια το ματς έχει ένα ντέρμπι. Οι Θεσσαλονικείς εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια της Ένωσης και πάτησαν στα λάθη της σε υποδοχή και μπλοκ, με αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι και να μην μπορούν να ξεφύγουν (14-14). Κάπου, εκεί οι «κιτρινόμαυρες» αφυπνίστηκαν και παρά τη συνεχή πίεση του Ηρακλή (21-21), κατάφεραν να κάνουν το 2-0 στα σετ και να βρίσκονται ένα βήμα από μια εύκολη νίκη.
Στο τρίτο σετ η ΑΕΚ με το 2-0 σετ έδειξε να έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, ενώ σε αντίθετη κατεύθυνση κινήθηκαν οι γηπεδούχες. Οι «κιτρινόμαυρες» με χαλαρότητα απέκτησαν μια σημαντική διαφορά (3-12), την οποία και διατήρησαν μέχρι το τέλος, με αποτέλεσμα να φτάσουν σε ακόμα μια νίκη στο Πρωτάθλημα.

Ηρακλής (Μίλεφ): Κωνσταντινίδου Αλ., Βέλλιου, Κυριακίδου, Κωνσταντινίδου Ελ., Στράντζαλη, Αλτίνη, Αρτακιανού -λ / Δαμιανίδου, Καλαϊτζίδου.

ΑΕΚ (Οικονόμου): Ρόγκα, Λαδένη, Ιβάνοβα, Πασσιά, Κρουκ, Γιακουμή, Μπούσια, Παπαφωτίου Φάκη, Γκέου, Καβαθά, Τοτσίδου ,Γιόσοβιτς.

Τα σετ: 19-25, 23-25, 19-25.

Keywords
Τυχαία Θέματα