Πελεγκρίνι: Ξανά στην κορυφή η Σίτι

18:28 10/7/2013 - Πηγή: AEK365

Η επιστροφή στην κορυφή της Premier League και μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι οι βασικοί στόχοι της Μάντσεστερ Σίτι την σεζόν που έρχεται όπως ξεκαθάρισε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της αγγλικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Χιλιανός προπονητής τόνισε: "Ξέρω ότι στο Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα δεν τα πήγε και τόσο καλά τα τελευταία δυο χρόνια και θα προσπαθήσω να βελτιώσω την εικόνα μας. Φυσικά, δεν είναι το μοναδικό που θέλουμε,

αφού θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή της Premier League. Όταν η Μάντσεστερ Σίτι πήρε το πρωτάθλημα το 2012, έφτασε σε ένα από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα της ιστορίας της. Για αυτό και θέλουμε να το επαναλάβουμε".
Για τους διεκδικητές του πρωταθλήματος ο Πελεγκρίνι δήλωσε: "Θεωρώ ότι οι διεκδικητές του τίτλου στην Premier League θα είναι πέντε με έξι ομάδες. Και ο Μόγιες νομίζω ότι θα τα πάει μια χαρά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Μουρίνιο στην Τσέλσι. Εμείς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι, η Άρσεναλ, η Τότεναμ και ίσως και κάποια άλλη ομάδα θα είναι οι διεκδικητές της κορυφής".
Όσο για την αντιπαλότητα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πελεγκρίνι δήλωσε: "Ξέρω πόσο σημνατικό είναι για τους οπαδούς μας να κερδίσουμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι σίγουρος πως θα το κάνουμε και φέτος, όπως το κάναμε και πέρσι εκτός έδρας και όπως το κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια".

Keywords
Τυχαία Θέματα