Πελεγκρίνι: Θα εμφανιστεί η πραγματική Μπαρτσελόνα

11:24 24/2/2015 - Πηγή: AEK365

Η εντός έδρας ήττα από τη Μάλαγα έχει προκαλέσει αναταράξεις και έντονη κριτική στη Μπαρτσελόνα, αλλά ο Μανουέλ Πελεγκρίνι υποστηρίζει πως στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι, για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, θα εμφανιστεί η πραγματική Μπαρτσελόνα.
Εν όψει του πρώτου αγώνα στο "Etihad", ο Χιλιανός τεχνικός της πρωταθλήτριας Αγγλίας τόνισε: "Πριν το παιχνίδι με τη Μάλαγα, η Μπαρτσελόνα είχε 11 σερί νίκες, οπότε νομίζω ότι είναι λάθος να γίνεται κριτική. Ίσως αν παίζαμε τον Δεκέμβριο να ήταν σε χειρότερη κατάσταση, αλλά

τώρα θα εμφανιστεί η πραγματική Μπαρτσελόνα. Ίσως κόντρα στη Μάλαγα να είχαν το μυαλό τους στο δικό μας παιχνίδι, αλλά πριν από αυτό έπαιζαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο".
Για το γεγονός πως οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν και πέρυσι στην ίδια φάση, ο Πελεγκρίνι δήλωσε: "Η περασμένη σεζόν ήταν διαφορετική. Πέρυσι φτάσαμε εδώ με 19 παιχνίδια σε δυο μήνες και δεν νομίζω ότι ήταν η καλύτερη μας περίοδος. Φέτος ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Η ομάδα μου είναι σε καλή κατάσταση, αλλά αναγνωρίζουμε ότι παίζουμε κόντρα σε μια πολύ ισχυρή αντίπαλο".
Ο Πελεγκρίνι μίλησε και για τη τακτική που σκοπεύει να ακολουθήσει: "Πέρυσι είχαμε δοκιμάσει να αλλάξουμε το στυλ παιχνιδιού μας και ίσως να μην μπορούσαμε να εφαρμόσουμε αυτό που θέλαμε, οπότε προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τη Μπαρτσελόνα και δεν μπορούσαμε να παίξουμε το επιθετικό μας παιχνίδι. Πρέπει να κρατήσουμε τη μπάλα όσο περισσότερο μπορούμε στα πόδια μας, να έχουμε καλές μεταβιβάσεις και να φέρουμε τη Μπαρτσελόνα κοντά στη περιοχή της".
Για το Λιονέλ Μέσι, ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι είπε: "Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε μόνο πώς θα σταματήσουμε τον Μέσι. Αν το κάνουμε, έχουν πολλούς ακόμη παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Είναι σημαντικό να παλέψουμε για τη κατοχή της μπάλας και να μην τη χαρίζουμε στον αντίπαλο. Όταν έχουν την μπάλα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και με τον Μέσι και με τους υπόλοιπους παίκτες".
Ο Πελεγκρίνι αναφέρθηκε και στον συμπατριώτη του Μέσι, τον Σέρχιο Αγκουέρο: "Ο Αγκουέρο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και όταν είναι στο 100% της φυσικής του κατάστασης είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσεις. Έρχεται από τραυματισμό, αλλά προσθέτει συνεχώς λεπτά στο χρόνο συμμετοχής του και όπως τον είδα στα παιχνίδια με Στόουκ και Νιούκαστλ, είναι πολύ κοντά στα καλύτερα του".

Keywords
Τυχαία Θέματα