Πελεγκρίνι: Μία ομάδα στο Μάντσεστερ

18:42 17/2/2014 - Πηγή: AEK365

Μπαίνοντας σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της σεζόν, οι «πολίτες» βρίσκονται στη διεκδίκηση τεσσάρων τροπαίων, με το μεγαλύτερο εμπόδιο για να σπάσει αυτό το κουαρτέτο να είναι η Μπαρτσελόνα, την οποία αντιμετωπίζει αύριο βράδυ στο «Έτιχαντ Στέιντιουμ» για τη φάση των «16» του Champions League.
Στον αντίποδα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραπαίει στην πρώτη χρονιά του Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο της ομάδας, όντας στην έβδομη θέση της Πρέμιερ Λιγκ και εκτός τίτλου, ενώ έχει ήδη αποκλειστεί

από το κύπελλο και το Λιγκ Καπ. Ο μοναδικός στόχος, που απομένει στους «κόκκινους διαβόλους» είναι το Champions League, όπου αντιμετωπίζουν την παραπάνω Τρίτη(25/2) τον Ολυμπιακό.
«Αν δούμε αποκλειστικά την φετινή χρονιά, υπάρχει μόνο μία ομάδα στο Μάντσεστερ και αυτή είναι η δική μας. Δεν μπορείς, όμως να αγνοήσεις όσα πέτυχε η Γιουνάιτεντ τα προηγούμενα χρόνια», επεσήμανε ο Χιλιανός τεχνικός.
«Στόχος μας είναι ο σύλλογος αυτός να μεγαλώσει, κερδίζοντας τρόπαια. Και φυσικά, όχι τίτλους μόνο εντός Μ. Βρετανίας, αλλά και αρκετούς διεθνείς. Παλεύουμε για τέσσερις τίτλους φέτος, αλλά χρειάζεται να έχουμε υπομονή, διότι η ομάδα δεν μπορεί να αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη», συμπλήρωσε ο 60χρονος.

Keywords
Τυχαία Θέματα