Παυλής: «Στο πλευρό του Γεωργαμλή»!

17:12 20/5/2014 - Πηγή: AEK365

Την ανοικτή στήριξή του στην υποψηφιότητα του Λύσανδρου Γεωργαμλή εξέφρασε ο Μιχάλης Παυλής. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής στις Ακαδημίες της ΑΕΚ, έδωσε τον δικό του εκλογικό αγώνα στο πλευρό του Γιώργου Αράπογλου, ο οποίος αναδείχθηκε τρίτος στην εκλογική αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής (με ελάχιστες ψήφους διαφορά από τον δεύτερο, αλλά και τον πρώτο). Το αγαπημένο παιδί της κιτρινόμαυρης εξέδρας, προχώρησε σε γραπτή δήλωση με την οποία εκφράζει την θέση του εν όψει

του δεύτερου γύρου, στον οποίο θα δώσουν μάχη Βασιλόπουλος και Γεωργαμλής. Και τάχθηκε ανοιχτά και ξεκάθαρα υπέρ του Λύσανδρου, τονίζοντας ότι είναι η καλύτερη λύση και για την ΑΕΚ, αλλά και για την πόλη, που θα αναστηθεί από την κατασκευή του γηπέδου.
«Η συμμετοχή μου στα κοινά της Νέας Φιλαδέλφειας είχε να κάνει κυρίως με έναν σκοπό ο οποίος είναι ο σημαντικότερος τόσο για την πόλη όσο και για την ομάδα μας: Την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ που αποτελεί μονόδρομο. Αφού ευχαριστήσω όσους με στήριξαν με την ψήφο τους και δεδομένης της μη εκλογής του υποψηφίου με τον οποίο είχαμε κατέβει μαζί, του Γιώργου Αράπογλου ο δρόμος που μένει είναι ένας... Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και νομίζω ότι υποχρέωση όλων μας είναι να διευκολύνουμε το δρόμο προς αυτή την κατεύθυνση και να υποστηρίξουμε την παράταξη που λέει "ναι" στην ΑΕΚ χωρίς ...αλλά. Για αυτό και η στήριξη στον Λύσανδρο Γεωργαμλή τον οποίο εγώ είχα και προπονητή θεωρώ ότι είναι επιτακτική, σε αντίθεση με την άλλη πλευρά που φέρει αντιρρήσεις στην πραγματοποίηση του μεγαλύτερού μας ονείρου».

Keywords
Τυχαία Θέματα