Παυλής: Να δώσουμε και την ψυχή μας, κρίνεται η Ιστορία της ΑΕΚ!

16:32 14/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Μιχάλης Παυλής ήταν ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που μίλησε στο match programme της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό, με τον Έλληνα επιθετικό να τονίζει πως απόψε η «Ένωση» παίζει μια κατηγορία και την Ιστορία της και πρέπει όσοι αγωνιστούν να δώσουν και την ψυχή τους για να έρθει η νίκη. Παράλληλα, ευχήθηκε όλα να κυλήσουν ομαλά, η ΑΕΚ να εξασφαλίσει την παραμονή και το καλοκαίρι

με ηρεμία να βρεθεί μια λύση στα διοικητικά προβλήματα του συλλόγου που θα τον βγάλει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

1. Ως μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα στα γήπεδα το 2008, φανταζόσουν ποτέ ότι πέντε χρόνια μετά θα απειλούμασταν με υποβιβασμό την 29η αγωνιστική;

Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν χρήματα, αλλά και άνθρωποι με την ικανότητα να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα θα φτάναμε μια ημέρα και σε αυτό το σημείο.

2. Ποιο θεωρείς ότι είναι το νούμερο 1 πρόβλημα που έφερε την ΑΕΚ σε αυτή τη θέση;

Το λυπηρό είναι ότι δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, κάτι το οποίο θα αλλάζαμε και όλα θα έφτιαχναν. Τα προβλήματα της ΑΕΚ είναι δυστυχώς πάρα πολλά.

3. Το να αγωνίζεσαι στην ομάδα που υποστηρίζεις ως φίλαθλος σου δίνει δύναμη ή είναι διπλά ψυχοφθόρο;

Αναλόγως. Κάποιες φορές το πρώτο και κάποιες το δεύτερο.

4. Ως ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες, πώς βλέπεις το κλίμα μετά την ήττα στα Γιάννενα και ενόψει ενός τόσο κρίσιμου αγώνα;

Το παιχνίδι αυτό είναι μια κατηγορία τόσο για εμάς όσο και για τον Πανθρακικό. Νομίζω ότι πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να δώσουμε την ψυχή μας, γιατί κρίνεται η Ιστορία της ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, με τη βοήθεια του Θεού θα μπούμε στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη.

5. Έχεις υπάρξει συμπαίκτης με τον Τραϊανό Δέλλα, πιστεύεις ότι η πρόσληψή του θα βοηθήσει την ομάδα να παραμείνει;

Πιστεύω ότι τη συγκεκριμένη στιγμή ο Τράι είναι η καλύτερη λύση. Ξέρει τα αποδυτήρια γιατί ήταν πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής, γνωρίζει πώς να συμπεριφερθεί στα παιδιά, μακάρι να κάνει μια καλή αρχή στη νέα καριέρα του και όλα να πάνε κατ' ευχήν την Κυριακή.

6. Θεωρείς ότι αδικείσαι από τον χρόνο συμμετοχής σου, με δεδομένο ότι όποτε χρησιμοποιήθηκες είχες καθοριστική παρουσία;

Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία αυτή. Ο προπονητής έκανε αυτό που πίστευε, νομίζω όμως ότι όποτε έπαιξα βοήθησα όσο μπορούσα την ομάδα. Αυτό είναι το μόνο που θέλω εγώ, να βοηθάω την ΑΕΚ όταν μου ζητηθεί.

7. Υπάρχει περίπτωση να βγει κάτι καλό για την ΑΕΚ από τη φετινή απογοητευτική σεζόν;

Σίγουρα κάτι καλό θα βγει. Υπάρχουν πολλά προβλήματα, αλλά όπως λέω σε αυτές τις περιπτώσεις οι δυσκολίες σε κάνουν πιο δυνατό. Πρέπει να βγει η χρονιά, να παραμείνουμε στην κατηγορία και μετά να ξεκινήσει κάτι καλό.

8. Ποιο ήταν το ποδοσφαιρικό σου όνειρο στο ξεκίνημα της καριέρας σου;

Το μοναδικό όνειρο που είχα ποτέ ήταν να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ και αισθάνομαι τυχερός που το εκπλήρωσα.

9. Το συμβόλαιό σου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου σε άλλη ομάδα;

Ποτέ μη λες ποτέ. Φυσικά αυτό που θέλω εγώ είναι να παραμείνω στην ΑΕΚ αν αυτό είναι εφικτό, να συνεχίσω την καριέρα μου με τα χρώματά της.

10. Ποιο μήνυμα θα ήθελες να περάσεις στους φιλάθλους της ΑΕΚ;

Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, δεν το έχω κάνει ποτέ μιλώντας με τον κόσμο. Καταλαβαίνω ότι η στήριξή του φέτος ήταν τρομερή, εντός και εκτός έδρας, αλλά στο αποψινό παιχνίδι κρίνεται η Ιστορία της ΑΕΚ. Τους χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας για να μας δώσουν δύναμη να πάρουμε τη νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα