Πάτρα: Στην φυλακή οι γονείς-«κτήνη»

12:32 7/5/2013 - Πηγή: AEK365

Με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι γονείς που κακοποιούσαν σεξουαλικά τα παιδιά τους στην Πάτρα κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τον πατέρα να μεταφέρεται στις φυλακές Τριπόλεως και την μητέρα στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού.
Στους γονείς έχουν απαγγελθεί, μεταξύ άλλων, οι κατηγορίες της ασέλγειας σε ανηλίκους, της αποπλάνησης ανηλίκων, του βιασμού κατ' εξακολούθηση και της αιμομιξίας. Σημειώνεται πως κανένας δικηγόρος δεν έχει δεχτεί να τους αναλάβει και έτσι η Εισαγγελία Πατρών όρισε συνήγορο

υπεράσπισης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση, τα κορίτσια φαίνεται πως δεν τα είχε διακορεύσει ο πατέρας τους, όμως προφανώς και έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους, ενώ όπως έχει καταγγελθεί προσπάθησε να βιάσει τη μεγαλύτερη από τις κόρες του. Ο ίδιος, ωστόσο, είχε ομολογήσει στους αστυνομικούς πως βίαζε και τις δύο.
Το εξίσου ανατριχιαστικό είναι πως ο 15χρονος γιος συνευρισκόταν ερωτικά με την ίδια του τη μητέρα καθ' υπόδειξη του πατέρα του, η οποία το ανεχόταν, μη μπορώντας -όπως υποστηρίζει- να κάνει αλλιώς, γιατί φοβόταν τον άνδρα της, ο οποίος έβγαινε εκτός εαυτού, όταν έπινε.
Ο 40χρονος κατέθεσε στους αστυνομικούς πως είναι άνεργος και κάνει μερικά μεροκάματα ως οικοδόμος, ενώ έχει σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού.
Οι ίδιοι οι γονείς έχουν παραδεχθεί πως έκαναν αυτές τις απεχθείς πράξεις στα τρία από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους,-ηλικίας 17, 15 και 12 χρονών-, ενώ έχουν και ένα μικρότερο ηλικίας μόλις 8 ετών. Και οι δύο πάντως εμφανίζονται τώρα μετανιωμένοι για όσα έκαναν τόσα χρόνια.
Οι γείτονες και όσοι γνωρίζουν την οικογένεια ανέφεραν πως έξω από το σπίτι τους είχαν ψηλά λουλούδια και δέντρα και έτσι κανείς δεν μπορούσε να δει τι γινόταν μέσα από αυτά και πραγματικά δεν μπορούσαν να διανοηθούν την αρρωστημένη κατάσταση στην οποία ζούσε αυτή η οικογένεια. Η μητέρα φέρεται να δικαιολογήθηκε στους αστυνομικούς λέγοντας «ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου και για αυτό έκανα ό,τι έκανα».
Σύμφωνα με σχόλιο αξιωματικού της αστυνομίας στο PatrasTimes «τόσα χρόνια στην υπηρεσία τέτοιο περιστατικό δεν έχω ξανασυναντήσει. Μάνα και πατέρας να εξαναγκάζουν σε όργια τα παιδιά τους, τα οποία είναι απερίγραπτα. Δεν μπορεί να τα φανταστεί ούτε ο πιο νοσηρός εγκέφαλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα