ΠΑΣ καλά...

20:18 29/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 6η αγωνιστική

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- SKODA ΞΑΝΘΗ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Ζωσιμάδες

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στ.Τριτσώνης

Εξαιρετικό ματς στα Γιάννενα όπου ο ΠΑΣ επικράτησε 2-1 της Ξάνθης δείχνοντας πως και φέτος έχει δυνατότητες για καλή πορεία.

Ο Κοροβέσης άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο

λεπτό εκμεταλλευόμενος την ασυνεννοησία των αμυντικών. Η Ξάνθη απείλησε στο 13' με τον Βάλλα ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Ντε Βινσέντι είχε ένα εξαιρετικό σουτ. Στο 24' ο Μπαξεβανίδης προσπάθησε να κόψει την κάθετη του Αργεντίνου και λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Τέσσερα λεπτά μετά ο Σολάρι με προβολή εξ επαφής "κατάφερε" να μην σκοράρει ενώ στο 29' ο Μάνταλος είχε καλή κεφαλιά. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι Ακρίτες εέμιναν με δέκα όταν ο Βάλλας είδε αυστηρή κόκκινη από τον Τριτσώνη που θεώρησε πως σε φάουλ στον Ίλιτς ήταν ο τελευταίος παίκτης.

Ο ΠΑΣ μπήκε καλά στην επανάληψη με τον Τσάβες στο 50' να κάνει τρομερή ενέργεια και σουτ που πέρασε μόλις άουτ. Μετά το 60' ο ρυθμός έπεσε και στο 73' η Ξάνθη χτύπησε με τον Ράνο να κάνει το 1-1. Ο ΠΑΣ όμως απάντησε άμεσα καθώς στο 78' ο Κολοβέτσιος με κεφαλιά του έδωσε και πάλι προβάδισμα και τελικά τη νίκη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σάββας Παντελίδης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Ντάσιος, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Λίλα, Κοροβέσης, Τσάβες (91'Στρούνα), Ντε Βινσέντι (60'Βίλα), Ίλιτς (82'Κεϊτά).

ΞΑΝΘΗ (Ράινερ Μάουρερ): Κυριακίδης, Ντε Γκουζμάν, Γούτας, Μάνταλος, Μαρίν (56'Ράμος), Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Σολτάνι (75'Κάλβο), Ντιέ, Σολάρι (46'Χοσέμι), Μπέρτος

Keywords
Τυχαία Θέματα