Παρουσιάστηκαν Βαλντές, Πέρες, Μαρκάνο, Πελέ

16:08 6/2/2014 - Πηγή: AEK365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε σήμερα τα τέσσερα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα, τον Νέλσον Βαλντές, τον Ερνάν Πέρες, τον Ιβάν Μαρκάνο και τον Πελέ με τους ποδοσφαιριστές να δηλώνουν αποφασισμένοι να πετύχουν στην καινούρια τους ομάδα ενώ υπογράμμισαν και το κίνητρο που έχουν ενόψει των δυο αγώνων με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς

Λιγκ.

Νέλσον Βαλντές: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ, είναι τιμή να φορέσω την φανέλα της ομάδας. Όταν άκουσα το όνομα του Ολυμπιακού, είδα την ευκαιρία να ξαναπαίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχω μεγάλες ελπίδες για τα παιχνίδια με τη Μαν. Γιουνάιτεντ και ανυπομονώ να παίξω».
Ερνάν Πέρες: «Ευχαριστώ για την ευκαιρία που έχω να παίξω στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Μόλις άκουσα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ήταν εύκολη απόφαση για μένα να έρθω. Είχα παίξει και με τη Βιγιαρεάλ στη διοργάνωση, αλλά τα πράγματα δεν είχαν πάει καθόλου καλά. Ανυπομονώ να έρθουν τα ματς με τη Μαν. Γιουνάιτεντ. Θέλω πολύ να παίξω και να συνεχίσουμε στη διοργάνωση».
Ιβάν Μαρκάνο: Θέλω να ευχαριστήσω για το καλωσόρισμα. Με έκαναν να νιώσω ότι βρίσκομαι σε μια οικογένεια. Ελπίζω να κατακτήσουμε ακόμη περισσότερους τίτλους. Περιμένω με ανυπομονησία τα παιχνίδια με τη Μαν. Γιουνάιτεντ και το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ένα όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή».

Ερωτηθείς για το μέλλον του, απάντησε: «Αρχικά έχω έρθει δανεικός για έξι μήνες, αλλά έχω την προσδοκία να πάνε καλά τα πράγματα και να μείνω για μεγαλύτερο διάστημα».
Πελέ: «Έχω έρθει σε έναν μεγάλο σύλλογο. Θέλω να γίνω σημαντικός και να μπορέσω να προχωρήσω. Νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι εδώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα