Πάρντιου: Φοβήθηκα για τη θέση μου

18:05 4/12/2013 - Πηγή: AEK365

Οι Μάρτιν Γιολ, Όουεν Κόιλ, Ντέιβ Τζόουνς και Ντέιβιντ Φλίτκροτ αποτελούν παρελθόν από τις Φούλαμ, Γουίγκαν, Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Μπάρνσλεϊ αντιστοίχως και ο Άλαν Πάρντιου, που ήταν από τα φαβορί να απολυθεί πρώτος στην Πρέμιερ Λιγκ, πήρε θέση για το θέμα.
Όπως παραδέχθηκε ο ίδιος, στον πάγκο της Νιούκαστλ έχει αισθανθεί πως έφτασε κοντά στην απομάκρυνση αρκετές φορές, αλλά για... καλή του τύχη έπαιρνε τα κομβικά παιχνίδια και τη γλίτωνε.
«Έχω περάσει ό,τι πέρασαν κι αυτοί, πολλές φορές. Κάποιες φορές υποπτεύεσαι ότι έρχεται, αλλά αισθάνεσαι ότι το επόμενο παιχνίδι

θα είναι αυτό που θα αντιστρέψει την κατάσταση. Κάποιες φορές στην καριέρα μου αισθάνθηκα πως είμαι κοντά στο να χάσω τη δουλειά μου, αλλά πήρα μία νίκη και την κράτησα. Στη Νιούκαστλ, τα παιχνίδια με την Λίβερπουλ και τη Σάντερλαντ τον Απρίλιο, με έφεραν σε κίνδυνο, και το παιχνίδι κόντρα στην ΚΠΡ ήταν σημαντικό επίσης. Αλλά δεν κρύβομαι από αυτό» σχολίασε ο Άγγλος τεχνικός και πρόσθεσε:
«Μπορώ να ξεπερνάω αυτά τα δύσκολα παιχνίδια και να αντιμετωπίζω τα social media, που φέρνουν άμεσες αντιδράσεις μετά από μία σειρά από ήττες, ή στην περίπτωση του Βίλας-Μπόας μετά από μία ήττα. Πρέπει να μείνεις δυνατός στα πιστεύω σου και σε αυτό που κάνεις. Οι παίκτες μπορεί να κάνουν μία καλή εμφάνιση και να ελαφρύνουν την κατάσταση για σένα, όπως έκαναν οι παίκτες της Τότεναμ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Keywords
Τυχαία Θέματα