Παρεξήγηση που λύθηκε με Καζβιρόπουλο

10:01 21/5/2014 - Πηγή: AEK365

Αναταραχή επικράτησε προ ημερών στα τμήματα Υποδομής της ΑΕΚ, στα οποία θα σημειωθούν σημαντικές αλλαγές εν όψει της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα σχεδόν από το... πουθενά προέκυψε θέμα με το μέλλον του Τρύφωνα Καζβιρόπουλου, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι στο διάστημα της προετοιμασίας της ΑΕΚ στο Πήλιο, είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με την τεχνική του κατάρτιση.

Ο νεαρός που είχε πάρει

λίγα λεπτά συμμετοχής και στο πρωτάθλημα (πραγματοποίησε ντεμπούτο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Α. Ο. Περιστερίου στο «Ελ Πάσο», όπου η ΑΕΚ έκανε την πρώτη της γκέλα), λίγο έλειψε να βρεθεί εκτός των Ακαδημιών και αφορμή στάθηκε ο... τραυματισμός του.

Ο γεννημένος στις 21 Σεπτεμβρίουτου 1996 μεσοεπιθετικός (δεν είναι δηλαδή ούτε 18 ετών), ταλαιπωρήθηκε για μεγάλο διάστημα από τραυματισμούς που φέρεται πως προέκυψαν μετά την επίπονη προετοιμασία που ακολούθησε στο Πήλιο με την πρώτη ομάδα. Ο οργανισμός του δεν ήταν έτοιμος να αντεπεξέλθει σε αυτή τη δοκιμασία -σε φουλ τουλάχιστον ρυθμούς- και έτσι χρειάστηκε να μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα (σχεδόν πέντε μήνες).

Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι εξετάστηκε και από τον σύμβουλο εκγύμνασης των Ακαδημιών Ερίκ Μπουρακί και του προτάθηκε να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα. Ωστόσο ο καιρός περνούσε και ο «Κάζβι» δεν μπορούσε να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και φυσικά αγώνων.

Κάπως έτσι πήρε την απόφαση να δει γιατρό εκτός ομάδας, ακολούθησε διαφορετική αγωγή και όταν αυτό έγινε γνωστό -και ενώ είχε ήδη αρχίσει να ξεπερνά το πρόβλημά του- έγινε το... έλα να δεις. Ουσιαστικά βρέθηκε εκτός Ακαδημιών και η ΑΕΚ κινδύνευε να χάσει ένα σπουδαίο ταλέντο μέσα από τα χέρια της.

Ωστόσο την ύστατη στιγμή πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση ανάμεσα στον πατέρα του παίκτη, τον Άκη Ζήκο και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Σε αυτό το ραντεβού δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις τόσο από την πλευρά του Διευθυντή των Ακαδημιών, όσο και από την πλευρά του πατέρα του παίκτη (κυρίως για την αυθαίρετη πρωτοβουλία να δει γιατρό εκτός ομάδας) και η παρέμβαση του Εκτελεστικού Διευθυντή της ΑΕΚ αποδείχθηκε καθοριστική. Ο Καζβιρόπουλος θα παραμείνει στην «αγκαλιά» της «Ένωσης», η οποία ελπίζει ότι θα καταφέρει να αξιοποιήσει το δεδομένο ταλέντο του πιτσιρικά που είχε κλέψει τις εντυπώσεις πριν από εννιά μήνες

Πηγή: LIVE SPORT

Keywords
Τυχαία Θέματα