Παρελθόν και επίσημα ο «Γκούντι»

16:47 24/7/2012 - Πηγή: AEK365

Οριστικά παρελθόν αποτελεί για την ΑΕΚ ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν. Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο aek365, ο Ισλανδός ταξίδεψε στην Ελλάδα και βρέθηκε στα Σπάτα προκειμένου να κάνει τις τελικές συζητήσεις για την λύση της συνεργασίας του με

την ΑΕΚ. Η χρυσή τομή βρέθηκε -όπως αναμενόταν, αφού οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία- και πριν από λίγα λεπτά η ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα το «διαζύγιο»: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Eidur Gudjohnsen και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».
Έπειτα από την απειλή του παίκτη για προσφυγή στη FIFA αν δεν λάμβανε άμεσα την αποζημίωση, για να υπογράψει το «διαζύγιο», η ΑΕΚ αναγκάστηκε να καταβάλει άμεσα 200.000 ευρώ στον «Γκούντι», χρήματα που είχε τεράστια ανάγκη για να καλύψει άλλες ανοιχτές υποθέσεις της. Όμως αυτό το deal θα απαλλαχτεί συνολικά από 1,2 εκατ. ευρώ, που αφορούσαν υποχρεώσεις προς τον ποδοσφαιριστή και τον πατέρα -και μάνατζερ- του για οφειλόμενα, αλλά και για το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

Keywords
Τυχαία Θέματα