Παρέλαση στη Ρώμη

21:52 16/2/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32

ΛΑΤΣΙΟ- ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-3
Γήπεδο: Ολίμπικο
Τεράστιο διπλό μέσα στο «Ολίμπικο» με 3-1 πέτυχε η Ατλέτικο Μαδρίτης και βρίσκεται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του θεσμού.
Η Ατλέτικο απείλησε μόλις στο δεύτερο λεπτό με τον Φαλκάο να πλασάρει άουτ μετά τα γύρισμα του Κόκε, ενώ στο 15ο λεπτό ο Γκοντίν έκοψε τελευταία στιγμή την μπαλιά του Ερνάνες προ του Κλόζε.
Οι «λατσιάλι» άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό, καθώς ο Κουρτουά έκανε ασταθή απόκρουση σε σουτ του Καντρέβα και από κοντά

ο Κλόζε έκανε το 1-0.
Η χαρά της Λάτσιο κράτησε ωστόσο μόλις 4 λεπτά καθώς στο 25ο λεπτό, μετά από σέντρα του Χουανφράν από δεξιά, ο Φαλκάο πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Αντριάν από κοντά έκανε το 1-1
Στο 37ο λεπτό, οι «ροχιμπλάνκος» ανέτρεψαν το ματς, καθώς ο Ντιέγκο έστρωσε στον Φαλκάο, που με όμορφο σουτ έκανε το 2-1
Η Λάτσιο προσπάθησε να απάντηση στην επανάληψη αλλά στο 63ο λεπτό ο Αντριάν έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Φαλκάο από κοντά έκανε το 3-1.
ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Μπιάβα (46' Στανινκεβίτσιους), Ντιακιτέ, Κονκό, Ερνάνες, Τζάουρι, Ματουζάλεμ, Γκονζάλες (54' Κόζακ), Λεντέσμα (84' Τζάμπα), Καντρέβα, Κλόζε.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Γκοντίν, Λουίς, Μιράντα, Σουάρες, Γκάμπι, Κόκε, Αντριάν (66' Περέα), Φαλκάο, Χουανφράν (81' Σάλβιο), Ντιέγκο (72' Αρντά).

Keywords
Τυχαία Θέματα