«Παρέλασε» στο Βουκουρέστι η Τσέλσι

23:36 1/10/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 5ος ΟΜΙΛΟΣ - 2η αγωνιστική

ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ-ΤΣΕΛΣΙ: 0-4

ΓΗΠΕΔΟ: Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου

Ένα εύκολο βράδυ πέρασε η Τσέλσι στο Βουκουρέστι όπου επικράτησε με 4-0 της Στεάουα. Οι "μπλέ" άνοιξαν το σκορ στο 20' όταν μετά από ωραία ενέργεια του Σίρλε ο Ετό'ο έκοψε στον Ραμίρες ο οποίος

έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 44' ήρθε το 2-0 όταν ο Ταταρασάνου έδιωξε το σου του Ετό'ο με την μπάλα όμως να βρίσκει τον Γκεοργκιέφσκι και να καταλήγει στο βάθος της εστίας. Στο 55' η Τσέλι πέτυχε το τρίτο της γκολ σε μια φάση που θύμισε αυτή του πρώτου με τον Ραμίρες να είναι και πάλι ο σκόρερ. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Μουρίνιο έριξε το ρυθμό της με αποτέλεσμα η Στεάουα να βγει μπροστά και να χάσει καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Δεν τα κατάφερε όμως και μάλιστα στο 90' δέχθηκε και τέταρτο γκολ με σκόρερ τον Λάμπαρντ.

ΣΤΕΑΟΥΑ: Ταταρουσάνου, Γκεοργκιέφσκι (71'Βαρέλα), Γκαρδός, Ζουκάλα, Λατοβλεβίτσι, Μπουρκεάνου, Φιλίπ, Πόπα (46'Λεάντρο), Στάντσιου, Τανάσε, Πιοβατσάρι (46'Καπετάνος)

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Κόουλ, Λουίζ, Τέρι, Ιβάνοβιτς, Λάμπαρντ, Ραμίρες, Σίρλε, Όσκαρ (79'Αθπιλικουέτα), Μάτα (81'Γουίλιαν), Τόρες (11'Ετό'ο)

Keywords
Τυχαία Θέματα