Παραμονή σε 45 λεπτά

19:21 29/3/2014 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE- 32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΑΝΤΑΛΟΣ (ΚΑΒΑΛΑ)

Την παραμονή του στην Super League εξασφάλισε ο Πανιώνιος δυο αγωνιστικές πριν το τέλος επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης με 3-0 βάζοντας

και τα τρία γκολ στο πρώτο μέρος.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου καθώς μόλις στο 6ο λεπτό ο Κολοβός εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Γιάννου εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Μπαντή και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 27' ο Κολοβός εκτέλεσε φάουλ με τον Αυλωνίτη να αστοχεί σε κεφαλιά και δυο λεπτά αργότερα ήρθε το 2-0 για τον Πανιώνιο.
Ο Γιάννου πέρασε σαν σταματημένο τον Γκοιάν από τα αριστερά και με εξωτερικό φάλτσο πάσαρε στον Αραβίδη ο οποίος έχοντας πολύ χρόνο στην διάθεση του, κοντρόλαρε και σούταρε για το 2-0 σημειώνοντας το 11ο γκολ του στο πρωτάθλημα.
Ο Αστέρας Τρίπολης χρειάστηκε να περάσουν 39 λεπτά για να κάνει αισθητή την παρουσία του με τον Ντελγκάδο να αστοχεί από καλή θέση στην κεφαλιά που επιχείρησε και τρία λεπτά αργότερα η ομάδα της Τρίπολης δέχτηκε και τρίτο τέρμα.
Ο Κούρος έκανε βαθιά μπαλιά, ο Παπαχρήστος έκανε λάθος αφήνοντας την μπάλα να σκάσει και ο Ντούνης με δυνατό σουτ έκανε το 3-0 "σφραγίζοντας" την παραμονή του Πανιωνίου.
Το δεύτερο μέρος απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει μόλις μια καλή στιγμή στο 73' όταν οι παίκτες του εκτέλεσαν γρήγορα ένα φάουλ, ο Ντε Μπλάσις βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του Πανιωνίου αλλά το σουτ του ήταν άστοχο.
Στο 76ο λεπτό ο Πανιώνιος έχασε την ευκαιρία για το 4-0 όταν ο Αραβίδης βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπαντή αλλά το πλασέ του ήταν κακό και ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης μπλόκαρε την μπάλα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανέστης, Αραβίδης, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κολοβός (65' Λάσινκ), Κούρντι, Κούρος (70' Ζαχαράκης), Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Ντούνης, Γιάννου (78' Καμπάνταης).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπαντής, Παπαχρήστος, Κοντοές (46' Λούι), Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Σέτι (70' Μπαράλες), Μουνάφο, Ουσέρο, Καράσκο, Ντελγκάδο, Βάλντο (60' Ντε Μπλάσις)

Keywords
Τυχαία Θέματα