Παραλίγο να γίνει το θαύμα

23:54 10/12/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-4ος ΟΜΙΛΟΣ-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΓΕΡΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: 2-3
Γήπεδο: Allianz Arena

Η Σίτι παραλίγο να πετύχει το ακατόρθωτο. Οι Άγγλοι γύρισαν από το 2-0, επικράτησαν με 3-2 και αν πετύχαιναν ακόμη ένα γκολ θα έβγαιναν και πρώτοι. Ήττα μετά από 10 σερί νίκες για τους Βαυαρούς.

Η Μπάγερν μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Ντάντε έβγαλε για τον Μίλερ, που κατέβασε όμορφα με το στήθος και

με σουτ νίκησε τον Χαρτ. Οι Βαυαροί συνέχισαν να πιέζουν, είχαν δοκάρι με τον Ριμπερί στο 11' και στο αμέσως επόμενο λεπτό πέτυχαν το 2-0. Ο Κρόος εκτέλεσε το κόρνερ, η άμυνα της Σίτι δεν μπόρεσε να διώξει και ο Γκέτσε εξ επαφής σχεδόν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 15ο λεπτό η Σίτι απείλησε για πρώτη φορά, όταν ο Νόιερ είπε όχι σε σουτ του Μίλνερ, ενώ στο 28' οι «πολίτες» μείωσαν σε 2-1. O Νάβας έβγαλε τη σέντρα, ο Μίλνερ έπιασε την κεφαλιά και ο Σίλβα από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 40ο λεπτό ο Χαρτ είπε όχι ε όμορφο σουτ του Γκέτσε και στο 43' ο Ντεμικέλις έκοψε σωτήρια τον Μίλερ πού ήταν έτοιμος να πυροβολήσει τον Χαρτ.

Η Σίτι μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και πέτυχε το 2-2 στο 59'. Ο Ντάντε ανέτρεψε τον Μίλνερ, ο ρέφερι έδωσε το πέναλτι και ο Κολάροφ από τα 11 μέτρα έκανε το 2-2. Και σαν να μην έφτανε αυτό για την Μπάγερν, τρία λεπτά αργότερα ο Μίλνερ με τρομερό πλασέ έκανε το 3-2 για τη Σίτι. Στο 80ο λεπτό ο Νόιερ είπε όχι σε σουτ του Νεγρέδο.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Τιάγκο, Μίλερ, Ριμπερί, Γκέτσε (55' Μαρτίνεθ), Κρόος, Μάντζουκιτς (69' Σακιρί).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ: Χαρτ, Ρίτσαρντς (16' Ζαμπαλέτα), Λέσκοτ, Ντεμικέλις, Κολάροφ, Χάβι Γκαρθία, Φερναντίνιο, Μίλνερ, Σίλβα (72' Νεγρέδο), Νάβας, Ντζέκο (8' Ρόντγουελ).

Keywords
Τυχαία Θέματα