Παρακολουθεί Ντι Μαρία η Γιουνάιτεντ

18:14 26/7/2014 - Πηγή: AEK365

Από πολύ κοντά παρακολουθεί τις εξελίξεις η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφορικά με την επικείμενη μεταγραφή του Άνχελ Ντι Μαρία στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Παριζιάνοι ενδιαφέρονται εδώ και καιρό για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό και τη στιγμή που φέρονται να έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη, δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή λόγω των περιορισμών του Financial Fair Play της UEFA.

Η Ρεάλ αξιώνει το ποσό των

65 εκατομμυρίων ευρώ για την πώληση του παίκτη, ποσό όμως το οποίο δεν μπορούν να προσφέρουν τη δεδομένη στιγμή οι Γάλλοι.

Παρά τα σημερινά (26/7) πρωινά δημοσιεύματα της «Marca», τα οποία έκαναν λόγο για τελειωμένη υπόθεση του Ντι Μαρία στην Παρί, η «As» υποστηρίζει πως ο Λουίς Φαν Χάαλ έχει δώσει το «οκ» προκειμένου να μπει «ζεστά» στο κόλπο της απόκτησής του και η Γιουνάιτεντ.

Ο λόγος είναι πως ο 26χρονος μεσοεπιθετικός επιθυμεί να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο, θέλοντας να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και όσο δεν ολοκληρώνεται η μετακίνησή του στους Γάλλους, οι «κόκκινοι διάβολοι» περιμένουν με... ανοιχτές αγκαλιές στη γωνία.

Το σίγουρο που προκύπτει πάντως από τα παραπάνω είναι πως ο Ντι Μαρία μετράει μέρες στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και αναμένεται σύντομα να αποτελέσει κι επίσημα παρελθόν.

Πηγή : www.coppa.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα