Παραδόθηκε και ο δεύτερος 19χρονος για το διπλό φονικό στη Μεσσηνία

08:08 21/8/2014 - Πηγή: AEK365

Αργά το βράδυ της Τετάρτης παραδόθηκε με τον δικηγόρο του στην Αστυνομία της Μεσσηνίας και ο δεύτερος ύποπτος για τη δολοφονία των δύο νεαρών στη Μάνη της Μεσσηνίας.
Νωρίτερα την Τετάρτη, είχε συλληφθεί και φέρεται να έχει ομολογήσει ακόμα ένας 19χρονος, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο εμπλοκής και τρίτου προσώπου στη δολοφονία.
Οι δύο νεαροί κρατούνται και ανακρίνονται ως βασικοί ύποπτοι, ενώ ο συλληφθείς φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του.
Από τις μέχρι

στιγμής πληροφορίες προκύπτει, ότι δράστες και θύματα εμπλέκονται σε αγοραπωλησία αναβολικών, από την οποία προέκυψε οικονομική διαφορά 800 ευρώ, που όπλισε το χέρι των δύο 19χρονων.

Οι δράστες φαίνεται πως έστησαν ενέδρα θανάτου στα θύματα, αφού όπως προκύπτει από τη συνομιλία που είχαν οι δύο άτυχοι νέοι με τις κοπέλες τους όταν έφυγαν από το κέντρο διασκέδασης στην Καρδαμύλη, είχαν συγκεκριμένο ραντεβού. Όπως τους είπαν, έφυγαν για να πάνε σε μία δουλειά.
Τα θύματα πυροβολήθηκαν από κυνηγετικό όπλο σχεδόν εξ επαφής και μάλιστα τα σώματα τους ήταν διάτρητα από σφαίρες, ενώ έφεραν και σημάδια βασανισμού.
Οι δράστες μετέφεραν τις σορούς και τις πέταξαν σε φαράγγι στην αγροτική περιοχή Λίμνα της δυτικής Μάνης.
Τα άψυχα σώματα των θυμάτων ανασύρθηκαν από άνδρες της ΕΜΑΚ μετά από πολύωρη επιχείρηση το πρωί της Τετάρτης, ενώ λίγες ώρες αργότερα, εντοπίστηκε και η μοτοσικλέτα τους, στο δρόμο από Καρδαμύλη για Καλαμάτα.
Εντός της ημέρας αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα