«Παράδειγμα προς αποφυγή αυτό το ματς»

21:31 5/3/2014 - Πηγή: AEK365

Για ψυχική και σωματική κούραση των παικτών του έκανε λόγο μετά την ήττα από τη Νότια Κορέα ο Φερνάντο Σάντος.«Φάνηκε, δεν χρειάζεται να το πούμε. Τα κύρια χαρακτηριστικά της ομάδας μας δεν τα είχαμε σήμερα. Είναι ανησυχητικό. Ναι μεν υπάρχουν ματς που δεν παίζουμε καλά αλλά προσπαθούσε αλλά σήμερα δεν το δείξαμε. Με εξαίρεση ένα τέταρτο που αντιδράσαμε μετά το γκολ με ευκαιρίες και τρία δοκάρια και δεν ισοφαρίσαμε. Επίσης ένα 15λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο που δείξαμε

ανάλογη αντίδραση. Δεν δείξαμε διάθεση και ήταν σαν να κάναμε μια προπόνηση» επεσήμανε αρχικά στις δηλώσεις του μετά το ματς στο MEGA.

Επίσης, συμπλήρωσε: «Αυτό που με λυπεί περισσότερο, παρόλο που απεχθάνομαι την ήττα, είναι ότι μπορεί να είμαστε πίσω με 0-2 αλλά είχαμε χρόνο να αλλάξουμε τα πράγματα και δυστυχώς δεν το κάναμε. Δεν καταφέραμε να περάσουμε την μπάλα μπροστά και να δείξουμε ότι θέλουμε αυτό το παιχνίδι. Δεν δείξαμε ότι το πιστεύαμε. Το μοναδικό που ελπίζω είναι να λειτουργήσει ως παράδειγμα προς αποφυγή ενόψει Μουντιάλ. Αν δεν αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια με τα δικά μας χαρακτηριστικά θα έχουμε πολλά προβλήματα».

Όσο για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους φιλάθλους, ανέφερε: «Ένας παραπάνω λόγος που με λυπεί είναι ότι θα ήθελα να πω "αντίο" στους φιλάθλους μας με νίκη στην έδρα μας. Αυτή που είδαμε σήμερα δεν είναι η Ελλάδα που θα συναντήσουμε στο Μουντιάλ. Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξουμε χωρίς διάθεση και χωρίς πάθος, σίγουρα αυτά θα υπάρχουν στο Μουντιάλ. Χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ φάνηκε πως οι αντίπαλοί μας ήταν πιο φρέσκοι και κάποιοι παίκτες μας είχαν σημάδια κόπωσης. Κάποιοι κουρασμένοι σωματικά, κάποιοι πνευματικά, κάποιοι και τα δυο».

Keywords
Τυχαία Θέματα