Παπαθανασάκης: Μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ

10:57 22/4/2015 - Πηγή: AEK365

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των πλέι οφ, ο Σπύρος Παπαθανασάκης έστειλε μήνυμα συσπείρωσης προς τους οπαδούς του Ηρακλή ενώ για το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΚ, σημείωσε πως πρόκειται για ένα μεγάλο παιχνίδι από αυτά που, όπως είπε, θυμίζουν την μεγάλη και περήφανη ιστορία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του ισχυρού άντρα της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρου Παπαθανασάκη:
"Ξεκινήσαμε με ένα όνειρο, με κάτι που δεν μπορείς να ακουμπήσεις, άλλα μόνο να νιώσεις. Από αυτό το όνειρο, χτίσαμε ένα όραμα, να επιστρέψει ο Ηρακλής εκεί όπου ανήκει... και με αυτό συντροφιά, κάθε στιγμή, σε κάθε αγώνα η ομάδα μας κάνει ότι είναι απαραίτητο για να γίνει το όραμά μας πραγματικότητα, μέσα από απίστευτη αφοσίωση, σκληρή δουλειά και πίστη που δείχνει ο ένας στον άλλο.

Ο Ηρακλής σε κάθε αγώνα έχει τη στήριξη των οπαδών μας, που είναι ο δωδέκατος παίκτης μας στο γήπεδο. Ο κόσμος μας που ποτέ δεν μας απογοήτευσε και είναι πάντα δίπλα μας θα είναι και τώρα εδώ για να μας εμπνεύσει και να μας στηρίξει. Θα είναι εδώ να μας ανεβάσει και να πάμε πιο ψηλά.

Το πρώτο μας παιχνίδι στα πλέι όφς θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα παιχνίδι από αυτά που μας θυμίζουν την μεγάλη και περήφανη ιστορία της ομάδας μας. Ας απολαύσουμε την κάθε στιγμή, όσο προχωράμε μαζί, βήμα-βήμα για να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας"

Keywords
Τυχαία Θέματα