Παπασταθόπουλος: Θα είμαι ακόμα καλύτερος από πέρσι

15:48 2/8/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος εντάχθηκε στη προετοιμασία της Μπορούσια Ντόρτμουντ και εξέφρασε την ελπίδα να είναι καλύτερος από πέρυσι και η ομάδα να κάνει ακόμα ένα βήμα ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστική.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός τόνισε: " Ευελπιστώ ότι θα είμαι ακόμα καλύτερος από όσο ήμουν την περσινή χρονιά. Και η ομάδα να κάνει ακόμα ένα βήμα ώστε να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική.
Είχα αρκετό χρόνο για να ξεκουραστώ. Είμαι σε καλή κατάσταση και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα

αγωνιστική περίοδος".
Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Ντόρτμουντ, τον Ιμόμπιλε και τον Γκίντερ, ο Παπασταθόπουλος δήλωσε: " Είναι χαρά μας που θα είναι μαζί μας. Πρέπει να τους βοηθήσουμε ώστε να ενσωματωθούν το γρηγορότερο στην ομάδα. Είναι και οι δύο νεαροί παίκτες και σίγουρα θα αποτελέσουν σημαντικό κομμάτι για το μέλλον του συλλόγου".
Τέλος, για την προετοιμασία της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Παπασταθόπουλος δήλωσε: " Γίνονται πολύ σκληρές προπονήσεις, πρέπει να είμαστε έτοιμοι με το ξεκίνημα της σεζόν. Ξέρουμε ότι μπορούμε και πρέπει να βελτιωθούμε και αυτό θα γίνει μόνο μέσα από σκληρή δουλειά".

Keywords
Τυχαία Θέματα