Παπαγεωργίου: «Έγιναν επιλογές τρελές»!

13:31 29/4/2014 - Πηγή: AEK365

Συνέντευξη στην «Ωρα των Σπορ» παραχώρησε η Φένια Παπαγεωργίου: «Η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που έχασε μέσα από τα χέρια της Κύπελλο και πρωτάθλημα. Η "Ένωση" ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες, οι οποίες ωστόσο δεν είχαν αντίκρισμα. Δύο σερί αποτυχημένες χρονιές για την ΑΕΚ και πλέον το μεγάλο ερωτηματικό έχει να κάνει με την επόμενη ημέρα. Η Φένια Παπαγεωργίου ανέλαβε το περασμένο καλοκαίρι την διοικητική ευθύνη για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και σε αυτό το επίπεδο τουλάχιστον το εγχείρημα πέτυχε. Παρόλα αυτά η έφορος και πρώην αθλήτρια της ΑΕΚ δεν γνωρίζει ακόμα αν θα βρίσκεται κανονικά και τη νέα σεζόν στο πόστο της. Η ίδια μίλησε αποκλειστικά στην "Ώρα των Σπορ" για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, δεν έκρυψε την απογοήτευση της για την εξέλιξη και αναφέρθηκε στις ευθύνες και τα λάθη που έγιναν. Αρχικά η έφορος του τμήματος σχολίασε για τον τρόπο που χάθηκε ο τίτλος: "Σίγουρα υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Ξεκίνησε μια προσπάθεια με πολύ όρεξη και όνειρα και δεν κατέληξε όπως φανταζόμασταν. Αυτό που λέω είναι πως τα λάθη πληρώνονται και εμείς τα πληρώσαμε με τον πιο σκληρό τρόπο". Όσον αφορά την επόμενη ημέρα του τμήματος ακόμα είναι νωρίς για να υπάρξει μια ξεκάθαρη εικόνα. Αυτό σχολίασε και η Φένια Παπαγεωργίου, η οποία τόνισε πως θα πρέπει να μιλήσει πρώτα με τους ανθρώπους που την στήριξαν τη φετινή χρονιά και στη συνέχεια θα αποφασίσει τι θα κάνει: "Είναι λογικό να υπάρχει ένα ερωτηματικό σχετικά με την επόμενη ημέρα. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά. Αυτό καθώς δεν είμαι μόνη μου σε αυτή την ιστορία. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που συμμετέχουν σε αυτό το εγχείρημα και πρέπει να μιλήσω μαζί τους πριν πάρω την οποιαδήποτε απόφαση. Θέλω να το σκεφτώ πολύ σοβαρά. Είναι άδικο έτσι όπως εξελίχτηκε η χρονιά γιατί υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις. Οικονομικά, διοίκηση, κόσμος που μας στήριξε τόσο πολύ".

"Έπρεπε να είχα επιβληθεί από την αρχή"

Σε ερώτηση για το τι δεν πήγε καλά και γιατί εξελίχτηκε με αυτόν τον τρόπο η χρονιά, η Φένια Παπαγεωργίου σχολίασε: "Έγιναν λάθος επιλογές τρελές. Και σε αυτό ρίχνω ευθύνη και στον εαυτό μου γιατί θα μπορούσα να είχα επιβληθεί από την αρχή. Είχα την εμπειρία και παρόλα αυτά δεν συμμετείχα όσο έπρεπε στις αποφάσεις.

Οι επιλογές δεν μας βγήκαν και δεν μπορέσαμε να δείξουμε αυτό που είχαμε όλοι στο μυαλό μας στην αρχή της σεζόν. Υπάρχει απογοήτευση αλλά τώρα χρειάζεται καθαρό μυαλό για να πάρουμε αποφάσεις για το μέλλον". Σε ερώτηση για το αν θα βρίσκεται ή όχι στην ομάδα τη νέα χρονιά, η απάντηση της δεν ήταν ξεκάθαρη: "Δεν μ' αρέσει να τα παρατάω αλλά εφόσον συνεχίσω θέλω να είναι όλες οι συνθήκες σωστές και να ξεκινήσουμε από την αρχή με καλές προϋποθέσεις. Δεν ξέρω αν θα είμαι στην ομάδα, πριν μιλήσω με όλους και αποφασίσουμε τι θα κάνουμε"».

Keywords
Τυχαία Θέματα