Παπαδόπουλος: Μας δίνει όραμα ο Λαζόπουλος

20:32 4/7/2013 - Πηγή: AEK365

Στην διαδικτυακή τηλεόραση του sport-fm μίλησε ο Γιώργος Παπαδόπουλος, με τον αθλητή της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ να τονίζει πως τα όσα γίνονται φέτος στην ομάδα είναι μια δικαίωση για τους παλιούς, που έζησαν δύσκολες στιγμές στον σύλλογο, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος σχετικά με τους αγώνες με την Μινσκ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

-Για τους νέους στόχους και το όραμα της φετινής ομάδας: «Σίγουρα φτιάχτηκε μια πολύ καλή ομάδα για την επόμενη σεζόν. Για μας

τους πιο παλιούς παίκτες είναι μία δικαίωση γιατί έχουμε στηρίξει πολύ αυτό το τμήμα, με όλα τα προβλήματα που συνεπάγονται. Με αποτέλεσμα να βρεθεί ένας άνθρωπος να στηρίξει οικονομικά και οργανωτικά το τμήμα, και να μας δίνει ένα όραμα και μια ελπίδα για το μέλλον».

-Για τον πήχη που ανέβηκε φέτος και για την Ευρωπαϊκή πορεία: «Σίγουρα είμαστε άπειροι, όσον αφορά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Τα παιδιά που έχουν παίξει στο εξωτερικό θα αμς μεταφέρουν τις εμπειρίες τους. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δύσκολη κλήρωση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ, με την Μίνσκ από τη Λευκορωσία. Νομίζω ότι θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και ελπίζω ότι θα την περάσουμε, παρόλα αυτά μπορούμε να κάνουμε μια πάρα πολύ καλή πορεία στη συνέχεια στο EHF CUP».

Keywords
Τυχαία Θέματα