Παπαδόπουλος: Έχω μιλήσει με την ΑΕΚ. Θα δούμε

00:08 2/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ήταν καλεσμένος εκπομπής Superball. Μεταξύ άλλων ο έμπειρος επιθετικός αναφέρθηκε στις επαφές που είχε με την ΑΕΚ. "Εγινε μία επαφή αλλά μου ήταν δύσκολο να παίξω στη Γ' Εθνική. Για Β' Εθνική δεν έχω συζητήσει. Αν και εφόσον έρθει η ώρα, θα δούμε τόνισε χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα δήλωσε:

Για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ του κόντρα στον Πλατανιά:
"Δεν έβρισα. Αλλά από τον

εαυτό μου έχω απαιτήσεις. Όπως και από τους συμπαίκτες μου. Το παιχνίδι άρχισε να μου θυμίζει το ματς με τον Πανιώνιο. Πρέπει να πετύχουμε τους στόχους μας".

Για τους στόχους του Ατρομήτου:
"Θέλουμε να κερδίζουμε. Προς το παρόν είμαστε μέσα στους στόχους μας, θέλουμε να βγούμε 3οι στην κανονική διάρκεια αλλά και να είμαστε πιο κοντά σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ".

Για το γεγονός ότι οι Έλληνες πιστεύουν σε μεγάλη διάκριση στο Μουντιάλ:
"Είναι φυσιολογικό. Μετά το 2004 πιστέψαμε περισσότερο στους εαυτούς μας. Και οι Έλληνες πίστεψαν στους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι υπάρχει μία θετική αύρα".

Για την πιθανή συμμετοχή του στην Εθνική:
"Για μένα το Μουντιάλ είναι μεγάλο κίνητρο. Δεν νομίζω ότι δεν μπορώ να κληθώ επειδή παίζω στον Ατρόμητο. Και ο Φυτανίδης έχει κληθεί και ο Σηφάκης, και ο Δημούτσος. Ούτε ο Σάντος έχει δείξει ότι σκέφτεται έτσι. Όταν χρειαστεί θα είμαι έτοιμος".

Για την εμπειρία του στο εξωτερικό:
"Δεν θέλω να θυμάμαι το τότε. Ήταν ωραίες εμπειρίες, αλλά δεν είχα αγωνιστικό ρυθμό. Θήτευσα σε διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου και βελτιώθηκα".

Για το αν θα πήγαινε στον Ολυμπιακό:
"Αυτή τη στιγμή δεν θα πήγαινα γιατί θέλω να παίζω. Δεν θα είχα κίνητρο στον Ολυμπιακό. Θα προτιμούσα να πάω στον Παναθηναϊκό ή στον Ατρόμητο που παίζω τώρα. Να πάρω με τον Ολυμπιακό ένα πρωτάθλημα δεν λέει κάτι. Κάθε χρόνο το παίρνει. Θα προτιμούσα να το πάρω με Παναθηναϊκό ή με ΠΑΟΚ. Το πρωτάθλημα του 2004 με τον Παναθηναϊκό το χάρηκα πολύ. Ήταν σαν να έχουμε πάρει το Euro".

Για την πορεία του Ολυμπιακού:
"Κάνει μία πολύ καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για το πρωτάθλημα δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα, είναι η καλύτερη ομάδα με διαφορά. Το σημαντικό είναι να πάρει την πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ μόνο μπορεί να τον χτυπήσει αλλά όχι φέτος, θα είναι δύσκολο. Για συμπαίκτη μου από τον Ολυμπιακό θα ήθελα τον Φουστέρ. Παίζει ομαδικά και νομίζω ότι αυτό το εκτιμούν όλοι".

Για τον Κώστα Μήτρογλου:
"Έχει δώσει δείγματα από πέρυσι. Δεν έπαιζε πολύ όμως. Τη διαφορά όμως την κάνει το Τσάμπιονς Λιγκ και η Εθνική ομάδα. Είναι ο ίδιος παίκτης. Έχει τρομερά πλεονεκτήματα, δύο καλά πόδια, είναι ψηλό παιχνίδι με καλό κεφάλι, πλήρες φορ".

Για τον καλύτερο προπονητή που έχει συνεργαστεί:
"Κάθε προπονητής κάνει τη δουλειά του. Τα αποτελέσματα αποδεικνύουν την αξία του καθενός. Ο Μαλεζάνι, πάντως, μας έμαθε τακτική".

Για τη "συνεργασία" με τους διαιτητές:
"Ειδικά στα ντέρμπι πρέπει να υπάρχει επικοινωνία με τους διαιτητές για να κυλήσει ομαλά το παιχνίδι. Δηλαδή εμείς οι παίκτες πρέπει να μην διαμαρτυρόμαστε συνέχεια. Κάποιες φορές μπορούμε να αξιολογήσουμε από μόνοι μας αν ήταν φάουλ, κάρτα κτλ.".

Για τα φαλτσοσφυρίγματα:
"Προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι μου και να μην μπαίνω σε αυτό το σκεπτικό. Υποθέτω ότι ένα φαλτσοσφύριγμα γίνεται από λάθος, εξάλλου δεν μπορώ να αποδείξω κάτι άλλο. Μου έχει συμβεί πολλές φορές να νιώθω ότι με αδικεί ένας διαιτητής, όπως και ότι με βοηθάει".

Για τους στημένους αγώνες:
"Αν δεν έχω αποδείξεις, δεν πιστεύω τίποτα. Σίγουρα υπάρχουν παντού αυτά τα κρούσματα, σε όλες τις χώρες. Δεν νομίζω, πάντως, ότι έπαιζα σε κάποια τέτοια ομάδα, αφού όλες ήταν μεγάλες και δεν έμπαιναν σε αυτή τη διαδικασία".

Για το χαμένο πέναλτι στο "Γ. Καραϊσκάκης" και τη συνωμοσιολογία:
"Τώρα πια γελάω με αυτό. Παλιότερα το έπαιρνα πιο σοβαρά. Θα μπορούσα να φτάσω στο σημείο να δείρω και κάποιον. Ήταν κάτι σοβαρό, δεν μπορείς να το βγάζεις έτσι. Αναφέρομαι σε οπαδική εφημερίδα του Παναθηναϊκού. Το σημαντικό, πάντως, είναι ότι παραμείναμε φίλοι με τον Αντώνη (σ.σ. Νικοπολίδης)".

Για τη στάση του επίσημου Παναθηναϊκού απέναντί του:
"Το κακό είναι ο τρόπος. Δεν μπορείς να λες κάποιον στημένο. Είχε έρθει ο κ. Αντωνίου και μου είχε πει ότι κάποια μέλη της διοίκησης με θεωρούν στημένο".

Για τους Κάμπελ, Βάις:
"Είναι δύο διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο ένας, ο Κάμπελ, είναι πιο συγκρατημένος, κρατάει καλύτερη τη θέση του. Ο Βάις είναι πιο άναρχος".

Για το δίλημμα Ρονάλντο ή Μέσι:
"Για μένα ο Ρονάλντο είναι πιο αληθινός. Ο άλλος είναι...μάγος. Είμαι με τον Ρονάλντο".

Για τον Μίτσελ:
"Η διαφορά του με τον Βαλβέρδε ήταν το ότι ο Βαλβέρδε είχε πλάνο, πίεζε ψηλά για να κάνει κατοχή μπάλας και να σκοράρει. Ο Μίτσελ έχει πολύ καλό υλικό και διαχειρίζεται καλά τους παίκτες, στοιχείο πολύ σημαντικό για έναν προπονητή".

Για το καλύτερο παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό:
"Ήταν ο τελικός του Κυπέλλου του 2004 κόντρα στον Ολυμπιακό. Αποδείξαμε ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα".

Για τον πανηγυρισμό του πέρυσι κόντρα στον Παναθηναϊκό:
"Το είχα πει και πέρυσι. Είχε να κάνει με συγκεκριμένους ανθρώπους. Και αυτοί κατάλαβαν. Δεν έχω τίποτα με κανέναν. Όλοι θυμούνται τι είχε γίνει, αυτοί που ασχολούνται τουλάχιστον".

Για το αν έχει μιλήσει με τον Κώστα Αντωνίου από τότε που έφυγε από τον Παναθηναϊκό: "Όχι και δεν θέλω να του ξαναμιλήσω".

Για την πιθανή εμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:
"Μακάρι να μπουν σοβαροί άνθρωποι στην ομάδα και να βοηθήσουν οικονομικά γιατί ξέρουμε ότι υπάρχουν προβλήματα. Να γίνει ο Παναθηναϊκός ανταγωνιστικός, διεκδικητής τίτλων.

Για ένα πιθανό πρωτάθλημα με Γιαννακόπουλο, Μαρινάκη, Σαββίδη και Μελισσανίδη:"Ανυπομονώ να το δω".

Για το αν θα έπαιζε ξανά στο εξωτερικό:
"Ποτέ δεν ξέρεις. Όσο είσαι επαγγελματίας, δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Για την επόμενη μέρα δεν αποκλείω κάτι".

Για το αν θα επέστρεφε στον Παναθηναϊκό:
"Δεν έχω πρόβλημα και το έχω πει. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν".

Για την καριέρα του στον Ατρόμητο:
"Ήμουν ευχαριστημένος. Έχω δύο χρόνια συμβόλαιο και δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Η ομάδα έχει καλούς ποδοσφαιριστές, παίζει στην Ευρώπη, παραλίγο να παίξει Τσάμπιονς Λιγκ πέρυσι".

Για το αν ο Σπανός και ο Ατρόμητος μπορούν να κάνουν την υπέρβαση:
"Νομίζω ότι ο Ατρόμητος στην παρούσα φάση δεν μπορεί να πάει παραπάνω. Μία ομάδα για να κάνει το παραπάνω βήμα χρειάζεται πολύ κόσμο. Ο ΠΑΟΚ ας πούμε. Ο πρόεδρος κάνει ότι μπορεί. Ο Ατρόμητος είχε παλιά πολύ κόσμο, 10000 μάζευε στο γήπεδο. Αλλά τώρα ο κόσμος έχει προβλήματα. Ας ελπίσουμε ότι θα μας βοηθήσει".

Για το που τον βολεύει να παίζει:
"Συνεργάζομαι καλά με όλους. Στο ρόστερ του Ατρομήτου ταιριάζει το 4-4-2. Εγώ προσωπικά αισθάνομαι καλύτερα με παρτενέρ".

Για το αν παίζει στοίχημα:
"Τσάμπιονς Λιγκ, παίζω".

Για το αν παίζουν στοίχημα άλλοι παίκτες:
"Δεν ξέρω. Εγώ πάντως δεν παίζω ούτε ελληνικό πρωτάθλημα και ούτε αγώνες της ομάδας μου".

Για το πως βλέπει τον εαυτό του σε 2-3 χρόνια:
"Θέλω να έχω υγεία και να παίξω 3-4 χρόνια. Μετά βλέπουμε. Θα δω τι θα κάνω".

Για το αν προτιμά να παίζει μόνος ή με τον Ναπολεόνι στο πλευρό του:
"Στην αρχή ο "Νάπο" είχε κάποια προβλήματα τραυματισμού και είχαμε δυσκολευτεί στην αρχή, αλλά τώρα είναι διαφορετικά. Νομίζω ότι η χημεία είναι καλύτερη".

Για τον εφετινό Παναθηναϊκό:
"Έτσι τον περίμενα. Νομίζω ότι είναι καλός, έχει παίκτες έμπειρους όπως ο Μπεργκ και νέους που τρέχουν. Ήδη φαίνεται η δουλειά του Αναστασίου με την κατοχή μπάλας που ξεκινά από πίσω, προσπαθεί να παίζει σωστά. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο για τα νέα παιδιά να αγωνίζονται σε μία ομάδα με τόσο βαριά φανέλα.
Αυτό που χρειάζεται είναι η σταθερότητα και η καλύτερη διαχείρηση των αγώνων. Εγώ από τη στιγμή που είδα το υλικό του, διαπίστωσα ότι δεν θα έχει καμία σχέση με την περυσινή ΑΕΚ. Εκτός από τον Μπεργκ, πήρε Καρέλη, Κλωναρίδη...".

Για τις διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό:
"Αυτή τη στιγμή χρειάζεται έναν επενδυτή για να μην επαναληφθούν τα περυσινά φαινόμενα. Υπάρχουν κάποια προβλήματα με τα χρέη, πρώτα απ' όλα πρέπει να ξεκαθαρίσει αυτό, ενώ από εκεί και πέρα ο Αναστασίου είναι ο πιο κατάλληλος για τα νέα παιδιά γιατί έχει αγωνιστεί και κοουτσάρει στο εξωτερικό. Έχει αποκτήσει την ολλανδική νοοτροπία".

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο:
"Είχαμε Ολλανδούς, Ισπανούς, Γερμανούς... Πρέπει να αποκτήσουμε νέους Έλληνες προπονητές, όπως ο Αναστασίου. Σε αυτό θέλω να σταθώ. Ο Δέλλας, επίσης, κάνει ξεκίνημα από μία μεγάλη ομάδα, κουβαλά εμπειρίες από το εξωτερικό και μπορεί να βοηθήσει τα νέα παιδιά να εξελιχθούν".

Keywords
Τυχαία Θέματα