Παπαχρήστου: Θεώρησα πως το tweet μου ήταν ένα παιχνίδι

10:41 25/9/2013 - Πηγή: AEK365

Η Βούλα Παπαχρήστου μίλησε στην εκπομπή Excellent του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο σχόλιό της στο twitter που είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 αλλά και για την σχέση της με τα media.
«Το θεώρησα

σαν παιχνίδι. Σαν να ανεβάζουμε κάτι, τόσο απλά. Το έκανα copy-paste από ένα φίλο μου, στον δικό μου λογαριασμό. Δεν ήταν δική μου σκέψη» είπε.
Υπενθυμίζεται πως η αθλήτρια της ΑΕΚ στο τριπλούν είχε γράψει το εξής: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα.. Τουλάχιστον τα κουνούπια του δυτικού Νείλου..θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!!».

Στη συνέχεια, σχετικά με το αν θεωρεί πως είναι ρατσίστρια, δήλωσε: «Η θέση μου, η ιδιότητά μου και η ζωή μου, δεν μου επιτρέπουν να είμαι ρατσίστρια. Συναναστρέφομαι με ανθρώπους από όλες τις ηπείρους. Το μεγαλύτερό μου είδωλο είναι η κουβανή τριπλουνίστρια Σαβίνε».

Τέλος, για τη σχέση της με τα media, η 24χρονη αθλήτρια δήλωσε: «Τα media εισέβαλαν στην προσωπική μου ζωή, εισέβαλαν παντού. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ, να κλάψω ή να γελάσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα