Παντελίδης: Είμαστε επιθετική ομάδα

23:31 16/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, κάτι που δικαιούταν στα σημεία, όπως δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του «Άγιαξ» τόνισε πως οι Ηπειρώτες έχουν εικόνα επιθετικής ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Τόμας Ντε Βινσέντι, καθώς και την απόφασή του να βάλει έναν αμυντικό τη στιγμή που η ομάδα του βρισκόταν μπροστά στο σκορ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το ματς: «Νομίζω ότι έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, με έντονο ρυθμό. Παρά

τον άσχημο αγωνιστικό χώρο το ματς είχε ποιότητα και φαινόταν όσο περνούσε η ώρα ότι όποιος έβαζε πρώτος το γκολ θα κέρδιζε κιόλας. Στα σημεία δικαιούμασταν τη νίκη, που ήταν σημαντική, ειδικά μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα και μία άσχημη εμφάνιση με την Καλλονή. Σήμερα δείξαμε το καλό μας πρόσωπο και πήραμε και τη βοήθεια από τα παιδιά του πάγκου».

Για τη συνέχεια: «Πρώτο μέλημα για μας τώρα είναι να παρουσιαστούμε το ίδιο καλοί και την επόμενη εβδομάδα. Είναι σημαντικό το τρίποντο γιατί στην ομάδα υπάρχει μικρός μέσος όρος ηλικίας και επιδρά μέσα στην εβδομάδα στις προπονήσεις ένα κακό αποτέλεσμα.

Θα δουλέψουμε με το ίδιο πάθος όλη την εβδομάδα, δεν είναι δυνατόν πάντως να παρουσιαζόμαστε έτσι με τον Ατρόμητο και να μην είμαστε το ίδιο καλοί σε άλλα παιχνίδια. Η ομάδα δουλεύει καλά επιθετικά μέχρι τώρα, έχει ήδη πετύχει 6 γκολ, έχει εικόνα επιθετικής ομάδας, πάντα υπάρχουν όμως κενά που πρέπει να τα διορθώνουμε με δουλειά».

Για τον Ντε Βινσέντι: «Αυτά που ζητήσαμε από τον Τόμας, μέχρι την αλλαγή του, τα έκανε και μέρα με τη μέρα θα μας βοηθάει και περισσότερο».

Για την είσοδο ενός αμυντικού (Μπέριου), ενώ ο ΠΑΣ ήταν μπροστά στο σκορ: «Όταν ο αντίπαλος βάζει τρεις σέντερ φορν είναι λάθος να μην διαφυλάξεις την άμυνα»

Keywords
Τυχαία Θέματα