Παντελιάδης: Γελούσαμε μεταξύ μας

13:27 2/11/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε παλικαρίσιο βαθμό κόντρα σε Ολυμπιακό και Σπάθα με τον Σάββα Παντελιάδη να σημειώνει πως αυτός και οι συμπαίκτες του γελούσαν με τις αποφάσεις του Πειραιώτη διαιτητή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αριστερός μπακ του Αστέρα Τρίπολης, Σάββας Παντελιάδης, στο SENTRA FM 103.3
- Για τη διαιτησία: "Το είδε όλος ο κόσμος το παιχνίδι. Δεν χωράει κριτική. Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια

μας και συνεχίζουμε".
- Για το πότε κατάλαβαν πως ο Σπάθας έπαιζε... περίεργα: "Από τα πρώτα σφυρίγματα φάνηκε. Μετά και στην περίπτωση του Μάσα. Το παιδί έχασε την ισορροπία του και έπεσε. Δεν διαμαρτυρήθηκε καν για φάουλ και τελικά δέχθηκε κόκκινη κάρτα".
- Για το αν επηρεάστηκαν: "Είχαμε πολλά νεύρα, αλλά το πήραμε με περίσσια δόση χιούμορ. Γελούσαμε μεταξύ μας. Αυτό βέβαια, δεν έπαυε να μας κάνει να πιστεύουμε πως μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα, όπως και πήραμε".
- Για όσα τους είπε ο Βεργέτης στο ημίχρονο: "Ο προπονητής μας είπε να προσέξουμε να μην δεχθούμε άλλη κόκκινη και να κάνουμε το παν για να κρατήσουμε το μηδέν. Και μπροστά αν μπορούσαμε και αν μας αφήνανε να κάνουμε το καλύτερο".
- Για το τι τους άφησε το ματς: "Μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς. Πήραμε παλικαρίσιο βαθμό".
- Για το παιχνίδι με την Τότεναμ: "Πιστεύω πως ήταν πλασματικό το 5-1 στο Λονδίνο. Είχαμε φάσεις σε καίρια σημεία είτε να προηγηθούμε ή να ισοφαρίσουμε σε 1-1. Όταν γίνεται το 2-0 και το 3-0, είναι δύσκολο ειδικά απέναντι σε αγγλικές ομάδες που από το πρώτο ως το 90ο λεπτό παίζουν στον ίδιο ρυθμό. Στην Ευρώπη διασκεδάζουμε τα ματς, δεν έχουμε το άγχος που υπάρχει στο πρωτάθλημα και αυτό μας λύνει τα πόδια. Επίσης, αυτά τα παιχνίδια είναι παιχνίδια καριέρας και διάκρισης".
- Για την πιθανότητα κλήσης του στην Εθνική: "Αν ισχύει κάτι είναι χαρά και τιμή μου. Εγώ θα παίζω για την ομάδα μου και όσο πάει καλά η ομάδα όλα γίνονται και πιο πιθανά".
- Για τους οπαδούς του Αστέρα Τρίπολης: "Χθες έδειξαν πολιτισμό. Τους θέλουμε κοντά μας. Να γεμίσουν το γήπεδο. Ξέρουν πως κάνουμε κάθε προσπάθεια για να έχουμε την ομάδα ψηλά. Τους θέλουμε κοντά μας και στα εύκολα και στα δύσκολα".

Keywords
Αναζητήσεις
σαββας παντελιαδης
Τυχαία Θέματα