«Πανωλεθρία» για Βάσκο, Βελέζ (VIDEOS)

10:51 1/12/2011 - Πηγή: AEK365

ΚΟΠΑ ΣΟΥΝΤΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Ουνιβερσιτάδ-Βάσκο Ντα Γκάμα 2-0 (1-1)

Την πρόκριση της στον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα για πρώτη φορά στην ιστορία της πανηγυρίζει από τα ξημερώματα η Ουνιβερσιτάδ από την Χιλή μετά και την επικράτηση της με 2-0 επί της Βάσκο Ντα Γκάμα. Υπενθυμίζεται πως το πρώτο παιχνίδι στην Βραζιλία είχε λήξει ισόπαλο 1-1. Στο 31ο λεπτό ο Γκουστάβο Κανάλες έδωσε το προβάδισμα στην Ουνιβερσιτάδ ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η Βάσκο Ντα Γκάμα κατέρρευσε μέσα σε δυο λεπτά καθώς στο 71ο έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φάγκνερ και στο 73ο δέχτηκε το δεύτερο

γκολ από τον Εντουάρντο Βάργκα.


Βελέζ Σάρσφιλντ-Λίγκα Ντε Κίτο 0-1 (0-2)

Για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια η Λίγκα Ντε Κίτο από τον Ισημερινό θα βρεθεί στον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα καθώς επικράτησε και στο δεύτερο παιχνίδι της Βελέζ Σάρσφιλντ με 1-0. Η Λίγκα Ντε Κίτο είχε αποκτήσει σαφές προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι όταν είχε επικρατήσει με 2-0. Στο πρώτο ημίχρονο η Βελέζ Σάρσφιλντ προσπαθούσε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ αλλά ήταν ευάλωτη στις αντεπιθέσεις της Λίγκα Ντε Κίτο και σε μια από αυτές στο τέταρτο λεπτό της επανάληψης ο Μπάρκος πέτυχε το γκολ που ουσιαστικά "σφράγισε" την πρόκριση της Λίγκα Ντε Κίτο στον μεγάλο τελικό.

Ο τελικός της διοργάνωσης στην Λίγκα Ντε Κίτο και στην Ουνιβερσιτάδ της Χιλής είναι διπλός. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Κίτο στις 8 Δεκεμβρίου και ο επαναληπτικός στις 14 του ίδιου μήνα στο Σαντιάγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα