Πανηγύρια της μαμάς Κόουλ για τον ματωμένο Φέρντιναντ

13:55 11/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η εικόνα του Ρίο Φέρντιναντ να αποχωρεί με ματωμένο το φρύδι από το "Etihad" έπειτα από κέρμα που δέχτηκε ήταν από τις πιο χαρακτηριστικές του ντέρμπι του Μάντσεστερ αλλά και ένας λόγος για να πανηγυρίσει η οικογένεια Κόουλ.
Πιο συγκεκριμένα, ο αδελφός του Άσλεϊ Κόουλ, ο Μάτι, έγραψε στο Facebook πως χαίρεται για ό,τι συνέβη στον αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την μητέρα του, Σου Κόουλ να προσυπογράφει. Πιο συγκεκριμένα έγραψε στο Facebook:

"Είμαι τόσο χαρούμενη που ο Ρίο χτυπήθηκε στο πρόσωπο σήμερα, όταν προσπαθούσε να φιλήσει το σήμα της ομάδας του!! Ακριβώς στο μάτι!! Μου έφτιαξε την μέρα. Δώστε ένα μετάλλιο στον οπαδό που το πέταξε. Θα το δείξουν και στο Match of The Day. Είναι τόσο αστείο".
Υπενθυμίζεται πως ο αδελφός του Ρίο Φέρντιναντ, Άντον, είχε κατηγορήσει τον Τζον Τέρι για ρατσιστική επίθεση. Ο Τέρι είχε φέρει στο δικαστήριο τον Άσλεϊ Κόουλ ως μάρτυρα υπεράσπισης ωστόσο αποδείχτηκε πως ο Κόουλ είπε ψέματα στην κατάθεση του. Αυτό ήταν αρκετό για να ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στον μπακ της Τσέλσι και τον Ρίο Φέρντιναντ, μια κόντρα που κρατά ακόμα και σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα