Πάμε στοίχημα με τον μεγάλο ημιτελικό Αργεντινή - Ολλανδία

19:39 9/7/2014 - Πηγή: AEK365

Στον δεύτερο μεγάλο ημιτελικό του Μουντιάλ, η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι αντιμετωπίζει την πιο αποτελεσματική ομάδα της διοργάνωσης, την Ολλανδία του φοβερού Άριεν Ρόμπεν.
Οι Αργεντίνοι ταξίδεψαν στα γήπεδα της Βραζιλίας έχοντας ως μεγάλο στόχο την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην έδρα των μεγάλων τους αντιπάλων. Έχοντας σηκώσει 2 φορές στο παρελθόν το βαρύτιμο τρόπαιο, άπαντες στο στρατόπεδο των Αργεντίνων ζουν και αναπνέουν για να δουν τον Λιονέλ Μέσι να σηκώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο επί Βραζιλιάνικου εδάφους.
Η Αργεντινή συμμετείχε στον 6ο όμιλο του Μουντιάλ με αντιπάλους την

Βοσνία, την Νιγηρία και το Ιράν και κατόρθωσε, πετυχαίνοντας 3 νίκες, να κατακτήσει την πρώτη θέση. Στην φάση των 16, όλοι πίστευαν ότι θα είχε εύκολο έργο κόντρα στην Ελβετία αλλά χρειάστηκε η ημίωρη παράταση και ένα γκολ του Ντι Μαρία στο 118' για να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Εκεί βρήκε μπροστά της το φιλόδοξο Βέλγιο αλλά ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ με γκολ του Ιγκουαϊν και στην συνέχεια κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από τους κόκκινους διαβόλους.
Μεγάλος απών από τον αποψινό ημιτελικό, θα είναι ο Ντι Μαρία ο οποίος τραυματίστηκε κόντρα στην Γαλλία και ίσως προλάβει τον τελικό, ενώ κανονικά τέθηκαν στην διάθεση του Σαμπέγια ο Αγκουέρο αλλά και ο Ρόχο. Λογικά θα ξεκινήσουν οι Ρομέρο, Ζαμπαλέτα, Γκαράι, Ντε Μικέλις και Ρόχο στην άμυνα, Μασεράνο, Μπίγλια και Πέρεζ στην μεσαία γραμμή, Λαβέτσι, Μέσι και Ιγκουαϊν στην επίθεση.
Η νίκη της Αργεντινής δίνει απόδοση 2.35 στο pamestoixima.gr.

Η Ολλανδία από την μεριά της φιλοδοξεί να φτάσει για 4η φορά στην ιστορία της σε έναν τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, κατορθώνοντας φυσικά να ανέβει επιτέλους στην κορυφή του κόσμου. Οι Ολλανδοί θέλουν να επαναλάβουν την πορεία του 2010 όταν και έφτασαν στον τελικό, χάνοντας τελικά το τρόπαιο από την Ισπανία.
Στην φάση των ομίλων, οι οράνιε παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισαν την Ισπανία, την Χιλή και την Αυστραλία, πέτυχαν 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και κατέκτησαν δικαιότατα την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο. Στην φάση των 16 βρέθηκαν μία ανάσα από τον αποκλεισμό αλλά με 2 γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης, ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση και απέκλεισαν το εντυπωσιακό Μεξικό, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά. Εκεί η Ολλανδία είχε το ευκολότερο θεωρητικά έργο από όλα τα μεγάλα ονόματα, αφού αντιμετώπισε την Κόστα Ρίκα αλλά χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι για να περάσει στους 4, αφού τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στην ημίωρη παράταση έχασε πολλές ευκαιρίες και σημάδεψε 3 φορές το δοκάρι του φοβερού Νάβας. Στο τέλος της ημίωρης παράτασης, άπαντες απόρησαν με την αντικατάσταση του Σίλεσεν με τον Κρουλ αλλά ο πορτιέρο της Νιουκάστλ δικαίωσε τον Φαν Χάαλ, στέλνοντας τους οράνιε στα ημιτελικά. H Oλλανδία έχει ένα σημαντικό πρόβλημα της τελευταίας στιγμής αφού αμφίβολος είναι ο Φαν Πέρσι λόγω στομαχικού προβλήματος. H νίκη της Ολλανδίας δίνει απόδοση 2.95 στο pamestoixima.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα