Πάμε στοίχημα για την πρόκριση της Ελλαδαρας

18:14 24/6/2014 - Πηγή: AEK365

Μεγάλο ντέρμπι μεταξύ των δυο... θυμάτων της Κόστα Ρίκα για μια θέση στους 16 γίνεται στις 7μ.μ ανάμεσα σε Ιταλία και Ουρουγουάη. Η Ιταλία που μέχρι τώρα δεν έχει εντυπωσιάσει, αναμένεται να στηριχθεί στην καλή αμυντική λειτουργία, στην ηγετική φυσιογνωμία του Αντρέα Πίρλο και στην εκτελεστική δεινότητα του Μάριο Μπαλοτέλι. Η Σκουάντρα Ατζούρα παιζει για δύο αποτελέσματα.
Από την πλευρά τους, οι Ουρουγουανοί, που θέλουν νίκη για να προκριθούν, θα παραταχθούν με επιθετικούς προσανατολισμούς και αιχμές τους Καβάνι και Σουάρες, που αν κι επέστρεψε από τραυματισμό, απέδειξε στον αγώνα με την

Αγγλία, την εξαιρετική του ποιότητα, σημειώνοντας και τα δύο γκολ. Αυτός θα είναι ο 50ός αγώνας για την Ουρουγουάη σε Μουντιάλ, ενώ στις εννέα φορές που έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες, η Ιταλία μετρά δύο νίκες, η «τσελέστε» τρεις και τέσσερις αγώνες έχουν λήξει χωρίς νικητή. Το Χ έχει τύχη και δινει απόδοση 3.35 στο pamestoixima.gr.
Στον άλλο αγώνα που η απογοητευμένη Αγγλία παίζει με την... ξετρελαμένη Κόστα Ρικα θα πάμε με το οβερ του 1.55 που δεν μας απογοήτευσε χθες στο Ισπανία - Αυστραλία.
Και πάμε τώρα στο σενάριο πρόκρισης της Ελλάδας μας. Η νίκη μας δινει 3.35, το 1Χ διπλή ευκαιρία της Κολομβίας με την Ιαπωνία δίνει 1.23 και το σύνολο μας κάνει ένα ωραιότατο 4.36 στο pamestoixima.gr. Και πάμε Ελλαδαρα μου.

Keywords
Τυχαία Θέματα