Πάμε για την πρώτη κούπα ΑΕΚΑΡΑ!

00:22 7/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η πρώτη μεγάλη δοκιμασία για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ βρίσκεται προ των πυλών. Πιο συγκεκριμένα η Ένωση δοκιμάζεται στο κλειστό γήπεδο της Ελασσόνας την Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιακό, με στόχο την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, σε έναν αγώνα που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσεις στις 16:00 το μεσημέρι. Τα κορίτσια έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και μοναδικό πρόβλημα για τον Απόστολο Οικονόμου είναι ο τραυματισμός της Βαλέρια Χέγας στην ωμοπλάτη.

Αυτό σημαίνει πως η συμμετοχή της είναι εξαιρετικά αμφίβολη, αφού και στην απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου η Ουγγαρέζα ακραία ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Ενωσίτης τεχνικός έχει καταστρώσει τα πλάνα του και είναι έτοιμος να παρουσιάσει ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό σύνολο απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Στόχος της ΑΕΚ είναι να ξεκινήσει τη χρονιά με τίτλο, ώστε να φτάσει την φετινή αγωνιστική περίοδο να τα σαρώσει όλα στο πέρασμά της και έτσι παίκτες και τεχνικό τιμ ζουν στον ρυθμό του συγκεκριμένου αγώνα με τον όρκο νίκης να έχει δοθεί παθιασμένα.

Να θυμίσουμε πως τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αρκετά αυστηρά και η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται μόνο με ονομαστικές προσκλήσεις, στις οποίες αναγράφεται ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας. Τα συγκεκριμένα εισιτήρια ήδη έχουν δοθεί με τον τρόπο που συμφωνήθηκε με τις ομάδες και την αστυνομία. Γίνεται λοιπόν γνωστό στον κόσμο που θέλει να δει τον αγώνα να μην προσπαθήσει καν να βρεθεί στο γήπεδο, χωρίς να έχει στην κατοχή του τα εισιτήρια αυτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα